Τοπικά

Ευχές και αιχμές Διονυσίου Γκοτσούλια

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Άγιο Πάσχα αποτελεί για τους Ελληνες έναν από τους σημαντικότερους σταθμους της ορθοδοξίας, που με λαμπρότητα και τον απαιτούμενο σεβασμό και ευλάβεια, εορτάζει απ άκρο σε άκρο ο απανταχού ελληνισμός.
Η κοινωνία μας μαστίζεται επί σειρα ετών από μια βαθιά παρατεταμένη και πρωτόγνωρη κρίση και ο Γολγοθάς που ανεβαίνει δεν έχει τέλος. Αυτές τις μέρες πάρα πολλοί συμπολίτες μας ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες και οφείλουμε όλοι μας να συνδράμουμε με όσες δυνάμεις έχουμε στην ενίσχυση των ανθρώπων αυτών.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης και η Κοινωφελής Επιχείρηση οφείλουν δεδουλευμένα εδώ και πολλούς μήνες σε πολύ ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού, όπως τα άτομα ηλικίας από 55-64 και κυρίως τα ΑΜΕΑ( Άτομα με αναπηρία). Παρά τις διαβεβαιώσεις προς όλα τα άτομα αυτά από την δημοτική αρχη, αλλά και σε συχνές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων ότι θα πληρωθούν εγκαίρως φτάσαμε στο Πάσχα και για μια ακόμη φορά η δημοτική πλειοψηφία συνελήφθη ψευδόμενη.
Ο Δήμαρχος,πρόεδρος Δημοτικού συμβουλιου,πρόεδροι Νομικών προσώπων πληρώνονται κανονικά και εγκαίρως ποιος νοιάζεται λοιπόν για τους ανθρώπους αυτούς!!!!

Κύριοι της Δημοτικής αρχής πρέπει να αντιληφθείτε ότι η ανθρωπιά, η ευαισθησία, η αλληλεγγύη, είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τον ρόλο και την αποστολή της τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν μπορεί να αποτυπώνεται μόνο σε σελίδες εφημερίδων για λόγους επικοινωνιακούς ,αλλά πρωτίστως πρέπει να ακουμπάνε πραγματικά τις ψυχές των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και να απαλύνουν την απογοήτευση και τον πόνο τους, μόνον τότε εκτιμούμε ότι προσφέρουμε κατ ελάχιστο αυτό που έχουμε ταχθεί με την ψήφο των συμπολιτών μας να πράξουμε!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!