Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων : Συγκάλυψη μέσω επικοινωνίας από τη Δημοτική Αρχή

Ενωτική , βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια, Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Δημοτική Παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων” εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 

” H Δημοτική αρχή μας ενημέρωσε στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο, ότι οι συνεδριάσεις του οργάνου θα είναι δημόσιες και φυσικά όλοι μας επικροτήσαμε την ενέργεια του Δήμου, ότι δίνεται κατ αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία στους συνδημότες μας να παρακολουθούν τα ζητήματα που τους αφορούν. Μάλιστα η προηγούμενη συνεδρίασή μεταδόθηκε ζωντανά και οι πολίτες παρακολούθησαν την συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ.
Χθες το βράδυ (13-04-2016)  η συνεδρίαση δεν μεταδόθηκε και πολίτες μας ρώτησαν για πιο λόγο, και η απάντηση είναι απλή, διότι η χθεσινή συνεδρίαση είχε πολλές αποκαλύψεις από την αντιπολίτευση για την σαπίλα που επικρατεί και που προσπαθεί να καλυφθεί μέσω επικοινωνίας από την Δημοτική αρχή. Κατασπατάληση πόρων,παράνομες πληρωμές ενταλμάτων χωρίς τα ανάλογα δικαιολογητικά, διώξεις υπαλλήλων και απολύσεις όσων δεν είναι αρεστοί,και άλλες έκνομες πράξεις, που θα σας παρουσιάσουμε μια προς μια αναλυτικά, για να γνωρίζει ο πολίτης πως εννοεί η Δημοτική αρχή, την διαφάνεια την αξιοκρατία, την διασφάλιση του δημοσίου χρήματος,και τον πλουραλισμό στην ενημέρωση που υπόσχεται αλλά δεν τον βλέπει ο πολίτης”