Τοπικά

Α.ΚΙ.Δ.Α.:Ενημέρωση του Δ. Σ. σχετικά με τα προβλήματα των εργαζομένων του Δήμου Δ. Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Άμεση ενημέρωση του Δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τα προβλήματα των εργαζομένων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ζητά η Α.ΚΙ.Δ.Α.

Μετά την αναφορά ελλείψεων των εργαζομένων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής, σε έγγραφο το οποίο κοινοποίησαν στη Δημοτική αρχή και τις Δημοτικές παρατάξεις, ο επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικός σύμβουλος Κουνάβης Παναγιώτης, σε σχετικό αίτημα του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, χθες 31/3/2016, αναφέρει τα παρακάτω:

Αξιότιμε κ. πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,πρόσφατα οι επικεφαλής των παρατάξεων Δημοτικού συμβουλίου, λάβαμε επιστολή του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου μας προς τη Δημοτική αρχή, η οποία αναφέρεται στα προβλήματα των εργαζομένων στους χώρους εργασίας τους. Παρακαλούμε όπως το σώμα του Δημοτικού συμβουλίου ενημερωθεί από τη Δημοτική αρχή για τα προβλήματα αυτά στη συνεδρίαση της 6/4/2016, καθώς επίσης και για το τι ενέργειες προτίθεται η Δημοτική αρχή να δρομολογήσει για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

akida

akida2