Τοπικά

Όλα έτοιμα για την 9η Έκθεση Τουρισμού “Activetrip”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η γνωστή πλέον στο πανελλήνιο Έκθεση Τουρισμού Activetrip, που αποτελεί θεσμό για την Πάτρα, έχοντας καθιερωθεί και κερδίσει κατά τις οκτώ προηγούμενες διοργανώσεις της, την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλων, για την ποιότητα και το κύρος της, καθώς και τη συμβολή της στην αναπτυξιακή διαδικασία της ελληνικής περιφέρειας, προχωρά στην προετοιμασία και της φετινής 9ης διοργάνωσης, που όπως είναι γνωστό, αλλάζει χώρο και θα γίνει στον Πολυχώρο Αγορά Αργύρη, δηλαδή στο κέντρο της πόλης, το τριήμερο Παρασκευή- Σάββατο-Κυριακή, 13-14-15 Μαΐου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Activetrip αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα, θα αποτελέσει και φέτος μια μεγάλη γιορτή για όλους αλλά και σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό.

Η Έκθεση δίνει έμφαση στις προτάσεις για ποιοτικές διακοπές όλο το χρόνο και σε όλες τις μορφές του εναλλακτικού-θεματικού τουρισμού.

Επίσης πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν στο σύγχρονο συνεδριακό χώρο που διαθέτει η Αγορά Αργύρη καθώς και το καθιερωμένο 4ο στη σειρά Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας, που θα περιλαμβάνει ως ένθετη δραστηριότητα η Έκθεση.

Η Activetrip όπως και τα προηγούμενα χρόνια διοργανώνεται από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής, σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς και αναπτυξιακούς φορείς , όπως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, το Επιμελητήριο Αχαΐας, με την χορηγία επικοινωνίας σημαντικών έντυπων και διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.

Η Έκθεση που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες ενώ οι συμμετοχές εκθετών θα είναι …διπλάσιες από τις περσινές, κάθε χρόνο τίθεται μεταξύ άλλων υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του HATTA.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-220607 και 2610-226540

e-mail: bpcenter2014@gmail.com