Τοπικά

Επίσκεψη Νικολάου στη Τ.Κ. Κάτω Αλισσού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Κοινοτικό γραφείο του Κάτω Αλισσού.

Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κα Θεώνη Κελάμη καλωσόρισε τον Δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής « …. Ειλικρινά χαίρομαι για την σημερινή επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής γιατί μας δίδεται η ευκαιρία απόψε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους καθώς και όλους τους παράγοντες για τις τελευταίες παρεμβάσεις που έγιναν στο χωριό μας αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλους τους τομείς από την πρώτη μέρα εκλογής της νέας Δημοτικής Αρχής. Αν και δεν ανήκω στην ομάδα της πλειοψηφίας ομολογώ ότι η Δημοτική Αρχή μας αντιμετωπίζει δίχως διακρίσεις και μεθόδους του παρελθόντος. ……».

Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι κάτοικοι που παραβρέθηκαν στην συνάντηση, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε μικροπροβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό καθώς και σε μικροπαρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε ορισμένα σημεία του χωριού στο αγροτικό δίκτυο. Ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι όσοι πήραν το λόγο μίλησαν για μια Δημοτική Αρχή που βρίσκεται δίπλα στον δημότη.

Σημαντική και καθοριστική χαρακτήρισε την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής – και ιδιαίτερα του δημάρχου – για την επέκταση του Προαστιακού στην Δυτική Αχαΐα, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Παραλίας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπαρμπούνης και ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του για της παρεμβάσεις που έγιναν στο χωριό ενώ αναφέρθηκε και στο χρόνιο αίτημα για την διάβρωση των ακτών.
Η αντιπρόεδρος του νέου Συλλόγου κ. Ζωή Καραβότα τόνισε ότι βλέπουμε μια Δημοτική Αρχή με όρεξη για δουλειά και πρόοδο και στρατευόμαστε σαν σύλλογος και εμείς προς αυτή την κατεύθυνση. Όλοι μαζί για να στηρίξουμε τα χωριά μας και τους ευαίσθητους συμπολίτες μας.

«Η Δημοτική Αρχή είναι όλων των κατοίκων & δημοτών του Δήμου. Δεν υπάρχουν ούτε πρόκειται να υπάρξουν διακρίσεις και ημέτεροι. Αυτό το δείξαμε από την πρώτη στιγμή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ….» ανάφερε ο δήμαρχος ενώ συνέχισε λέγοντας : « ….Μέτα την διευθέτηση του προβλήματος της στέγασης του νέου συλλόγου στο κοινοτικό γραφείο, η Δημοτική Αρχή, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και τα έμπειρα στελέχη του προϋπάρχοντος συλλόγου «αγκαλιάζουμε» τα δραστήρια, ανήσυχα και ενεργά στελέχη και μέλη του νέου συλλόγου και όλοι μαζί διαμορφώνουμε ενιαίο μέτωπο προσφοράς και διεκδίκησης για τον τόπο μας.

Στην Τοπική Κοινότητα του Κάτω Αλισσού προβήκαμε σε σημαντικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο αγροτικό δίκτυο, στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού καθώς και στην παραλία. Δεν τα κάναμε όλα, όμως προσπαθούμε με όσα μέσα και δυνατότητες διαθέτουμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα καθώς και να διεκδικούμε σημαντικά έργα πνοής και ανάπτυξης για τον τόπο μας όπως το έργο της επέκτασης του προαστιακού το οποίο θα εκμηδενίσει την απόσταση Αλισσός –Πάτρα…….. Ο στόχος μας όλων πρέπει να είναι να ξανακάνουμε το παραλιακό μας μέτωπο, ιδιαίτερα την ιστορική «Ταραντέλα», ελκυστικό και επισκέψιμο προς τον Πατρινό δημότη……..»

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. κ.Ραυτακόπουλος Αθανάσιος και κ. Σκάγιας Χρήστος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ κ. Τραχάνης Σπύρος και οι συνεργάτες του κ.κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης & Πυρρής Αθανάσιος.