Like

Στη Βρετανική Vogue Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι οικολογικές γούνες της Ελληνοπολωνής σχεδιάστριας Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδη του οίκου KK Athens φιγουράρουν στο τεύχος Ιανουαρίου της Βρετανικής Vogue.

Οι χειροποίητες δημιουργίες που με μεράκι σχεδιάζει και κατασκευάζει μόνη της η νεαρή σχεδιάστρια κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Βρετανών editors και να τις συμπεριλάβουν ανάμεσα στις νέες τους στιλιστικές προτάσεις.

Οι tie-dye οικολογικές γούνες, τα πολύχρωμα δερμάτινα τζάκετ και τα μαξιμαλιστικά αξεσουάρ με φολκ καταβολές της σχεδιάστριας που ήθελε να γίνει βιολόγος ακολουθώντας τα βήματα των γιατρών γονιών της πωλούνται επίσης διαδικτυακά στο Marketplace του πολυκαταστήματος Asos.

Η σχεδιάστρια που έχει δηλώσει ότι αγαπάει τα 50s, τα 60s, τα Zara, την Kate Moss και τον Tom Ford ενώ σιχαίνεται τα 80s έχει σπουδάσει στη σχολή Βελουδάκη, έχει δουλέψει ως μοντέλο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Έλληνες φωτογράφους (Κώστας Αυγούλης, Θανάσης Κρίκης, Βαγγέλης Κύρης, Γιώργος Καπλανίδης, Δημήτρης Σκουλός, Γιώργος Κατσανάκης) και σήμερα σκέφτεται, δημιουργεί και διευθύνει τον οίκο KKAthens χωρίς καμία βοήθεια.