Τοπικά

Νταβλούρος: Τέλος τα ψέματα για τους λαοπλάνους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν. Ισχύει αυτό και για τους λαοπλάνους του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτούς που εξαπάτησαν επανειλημμένως και συνειδητά τον ελληνικό λαό για να του υφαρπάξουν την ψήφο, υποσχόμενοι μεταξύ πολλών άλλων και την κατάργηση του Μνημονίου «με ένα νόμο και με ένα άρθρο».

Και αντί της κατάργησης του μνημονίου, έφεραν τελικά στον ελληνικό λαό ένα νέο μνημόνιο, πιο βαρύ και πιο επαχθές, με τα γνωστά σήμερα τραγικά αποτελέσματα.Διότι αυτοί που (διακήρυτταν ότι) θα έδιωχναν την τρόικα και θα αντιμετώπιζαν αποτελεσματικά την ανθρωπιστική κρίση, αυτοί που κατήγγειλαν ό, τι δημιουργήθηκε από τις μνημονιακές πολιτικές, έφτασαν στο σημείο να θερμοπαρακαλούν τους εταίρους – δανειστές για τη σύναψη ενός νέου μνημονίου, εξαντλώντας παράλληλα όλα τα αποθεματικά της χώρας για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις.

Με τη χώρα να βρίσκεται εκ νέου μπροστά σε ένα ορατό αδιέξοδο και με την κοινωνία να έχει ξεσηκωθεί καθώς έχει συνειδητοποιήσει τι πρόκειται να βιώσει, έφτασε η ώρα που οι δημαγωγοί και θιασώτες ενός άνευ προηγουμένου εθνολαϊκισμού θα κληθούν να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους, υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να προχωρήσουν σε μια γενναία ρήξη με τις στρεβλές ιδεοληψίες τους και αποδεχόμενοι βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις για να σωθεί η χώρα.
Και, εννοείται, με βαρύτατο πολιτικό κόστος για τους ίδιους, που θα σηματοδοτήσει και την πτώση του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος τους.

Εάν δεν το πράξουν, η πατρίδα μας θα τσακιστεί στα βράχια, βιώνοντας τον εφιάλτη της χρεοκοπίας, την απόλυτη καταστροφή, ζώντας τελικά αυτό που απέφυγε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή το περασμένο καλοκαίρι.
Καθότι και τα τελευταία περιθώρια που είχαν οι συγκυβερνώντες – συνώνυμο της πολιτικής εξαπάτησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πλέον έχουν εκλείψει.
Τα ψέματα τελείωσαν, οριστικά και αμετάκλητα, επειδή ακριβώς όπως είχε πει και ο Αβραάμ Λίνκολν, μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, κι επειδή η Ελλάδα είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα, εύχομαι ολόψυχα να μην επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της πατρίδας μας, που βρίσκεται μπροστά σε ένα δραματικό αδιέξοδο, η ρήση του ίδιου μεγάλου πολιτικού άνδρα ότι η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα, γιατί μπορεί με αυτή να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.