Αθλητισμός

Νίκη παραμονής για Απόλλωνα επί της Κηφησιάς

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Απόλλωνας εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του, πήρε την πολυπόθητη νίκη, επικρατώντας 73-6 επί της Κηφισιάς και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας. Η νίκη διατηρεί ζωντανές της ελπίδες για τα πλέι οφ.

Οι «μελανόλευκοι» παρότι συγκρατημένοι στο πρώτο δεκάλεπτο, κατάφεραν στη συνέχεια να χτίσουν την διαφορά και να πάρουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα από την αρχή είχε το προβάδισμα και δεν το απώλεσε σε καμία στιγμή του αγώνα, παίρνοντας τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα της Κηφισιάς βρήκε ρυθμό και βρέθηκε στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου μπροστά με 14-7. Ο Απόλλωνας αντέδρασε και με ένα σερί 7-0, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με το σκορ στο 14-14.

Τα καλάθια έμπαιναν με το… σταγονόμετρο στην δεύτερη περίοδο. Τελικά ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές και πήρε το προβάδισμα, το οποίο με βολές του Λαμπρόπουλου έφτασε στο +8. Τελικά η Κηφισιά βρήκε λύσεις και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 31-24.

Παρά το “μούδιασμα” στην αρχή του ημιχρόνου, ο Απόλλωνας βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και ανέβασε την υπέρ του διαφορά στο +9, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 48-41.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κηφισιά παρότι βρέθηκε στο -10, μείωσε στους 5, όμως οι Πατρινοί και πάλι βρήκαν απαντήσεις και παρότι η Κηφισιά γύρισε από το -12 τελικά οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 70-66.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 31-27, 48-40, 73-66.