Τοπικά

Ποιους είδαμε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Υπομονή και έρχονται εκλογές προέβλεψε ο αναπληρωτής γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης στη χθεσινή εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΔ. και ζήτησε από τα στελέχη να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαπάτησε τους πολίτες και τόνισε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρουν την αξιοπιστία στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο κ. Αυγενάκης επεκρινε την κυβέρνηση και για το προσφυγικό αλλά και για το ασφαλιστικό. Αναφέρθηκε και στο επικείμενο 10ο συνέδριο του κόμματος κάνοντας ειδική αναφορά στον αχαιό Μιχάλη Μπεκίρη για τον οποίον τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ τον χρειάζονται στην Αθήνα. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, ο πρώην αντιπρόεδρος Χρήστος Διαμαντόπουλος και οι Θανάσης Σγούρας, Χρήστος Πετρόπουλος, Νίκος Μητρούλιας. Οπως και όλοι όσοι βοήθησαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

node-pita-2016-2 node-pita-2016-3 node-pita-2016-4 node-pita-2016-5 node-pita-2016-6 node-pita-2016-7 node-pita-2016-8 node-pita-2016-9

dete.gr