Αθλητισμός

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο στη Κ. Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το ΤάεΚβον Ντο είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα.

Το αγώνισμα αυτό, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στον τομέα του αθλητισμού θα φιλοξενήσει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 09:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας (έναντι Frigoglass) .

Πρόκειται για το 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων/παμπαίδων Δυτικής Ελλάδας το οποίο διοργανώνουν ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων μαζί με τον σύλλογο Α.Σ. ΑΣΤΡΑΠΗ και στον οποίο 150 και πλέον μικροί αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα δώσουν το παρόν αγωνιζόμενοι, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα για όλους τους παρευρισκομένους.

Μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει επίδειξη από Παγκόσμιους και Πανευρωπαικούς πρωταθλητές. Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον Δήμο μας και μια μοναδική εμπειρία για τους πολίτες που θα παρευρεθούνκαι θα τον παρακολουθήσουν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μεταξύ άλλων χορηγός επικοινωνίας είναι και το Westcity.gr