Τοπικά

Πανελλήνιο σοκ από την τραγωδία στην Πάτρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τραγωδία στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών Πάτρας. Ενα παιδάκι 8 ετών, με ειδικές ανάγκες, έχασε την ζωή του όταν το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με την αδελφή, την γιαγια και τον παππού τυλίχθηκε στις φλόγες. Άγνωστη έως τώρα παραμένει η αιτία της πυρκαγιάς.

Όπως ανέφερε η γιαγιά του παιδιού  ο σύζυγός της έφτιαχνε καφέ όταν μύρισε τον καπνό και μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού όπου δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Προσπάθησε να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο αλλά υπέστη εγκαύματα και δεν τα κατάφερε. Το παιδί έχασε την ζωή του πιθανόν από αναθυμιάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μπει κάτω από το κρεβάτι του.

Ο παππούς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα. Η μητέρα του άτυχου παιδιού εργάζεται στη Ζάκυνθο και ο πατέρας στην Αθήνα. Τους αναζητούν για να τους ενημερώσουν για την τραγωδία. Ράκος η γιαγιά του παιδιού, έπεσε λιπόθυμη πριν απο λίγο.

Ημασταν μαζί στην κουζίνα, τον τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή. Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς δήλωσε επίσης η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού.