Τοπικά

Κοπή πίτας για το Συλλογο εργαζομένων Δήμων Δυτικής Αχαΐας & Ερυμάνθου στη Χαλανδρίτσα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 12.30 μμ, στη Χαλανδρίτσα, ο Δήμος Εργαζομένων Δήμων Δυτικής Αχαΐας & Ερυμάνθου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του για τους εργαζόμενους το Δήμο Ερυμάνθου, παρουσία των μελών του Δ.Σ. των εργαζομένων Ιωάννη Γατσούλη, Προέδρου, Ανδρέα Παπαδόπουλου, Αντιπροέδρου και Βασίλη Κανελλόπουλου, Γεν. Γραμματέα

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γατσούλης, ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά και επεσήμανε πως το 2016 θα είναι χρονιά αγώνων για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τις ευχές τους επίσης έδωσαν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θάνος Καρπής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δήμου Ερυμάνθου κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος. Το φλουρί κέρδισε ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Ραβάνης και κατόπιν κληρώσεως έδωσε το δώρο (ένα σύγχρονο -smartphone- κινητό τηλέφωνο), στον τυχερό εργαζόμενο του Δήμου.

Κατόπιν κληρώσεων επίσης προσφέρθηκαν δύο (2) ακόμη δώρα.

Το δεύτερο δώρο ήταν το ποσόν των εκατό (100) ευρώ προσφορά από το Σύλλογο Εργαζομένων Δυτ. Αχαΐας & Ερυμάνθου, ενώ το τρίτο δώρο ήταν δύο (2) ημέρες άδεια – προσφορά από τη Δημοτική Αρχή.

Θα ακολουθήσει και νέα εκδήλωση κοπής πίτα που θα γίνει στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

kopi-pitas-xalandritsa-1 kopi-pitas-xalandritsa-2