Τοπικά

Εικόνα αποσύνθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εικόνα αποσύνθεσης εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα με αποτέλεσμα να επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των ενεργών μελών και στελεχών σχετικά με το μέλλον.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κόσμου» αποτέλεσμα της ελλειμματικής λειτουργίας των οργανώσεων αλλά και της Νομαρχιακής Επιτροπής ήταν, και η ματαίωση της εκδήλωσης με τον αναπληρωτή υπουργός κοινωνικής ασφάλισης και εργασίας Τ. Πετρόπουλο την περασμένη εβδομάδα, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στα γραφεία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου.

Ο στόχος που είχε τεθεί, ήταν στο ακροατήριο να υπάρχουν τουλάχιστον 250 με 300 άτομα αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν υπήρξε ανταπόκριση από τη βάση, ενώ αρνητική ήταν η στάση και αρκετών μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Μπροστά στον κίνδυνο της παταγώδους αποτυχίας, αποφασίστηκε με άλλοθι την αντισυγκέντρωση που διοργάνωσαν η ΑΔΕΔΥ και πολιτικά κόμματα και με την απειλή της καθόδου των αγροτών της Κάτω Αχαΐας στην Πάτρα, να γίνει ματαίωση της εκδήλωσης.