Αθλητισμός

Ο Απολλωνας “μέσα” με Ρέθυμνο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Να ξεκινήσει με το δεξί ο Απόλλων Πατρών τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο δεύτερο γύρο είναι το ζητούμενο σύμφωνα με όσα έγραψε στο προσωπικό του blog ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο γκαρντ των «Φρουρών της Αχαΐας» έκανε τον απολογισμό του για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος , ενώ ζήτησε και τη βοήθεια του κόσμου στο δύσκολο αυριανό αγώνα (17.00) στην Περιβόλα, κόντρα στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά: «Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Basketleague και όλοι στην ομάδα θέλουμε να μπούμε με το δεξί και να φτάσουμε μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου μας στην έκτη μας νίκη.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου επικρατήσαμε μέσα στην έδρα μας της ομάδας των Τρικάλων και κλείσαμε τον πρώτο γύρο με 5 νίκες. Μια ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών εάν αναλογιστούμε πως ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα. Με σημαντική προσπάθεια καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και να μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια της φετινής σεζόν.

Μπροστά μας έχουμε 13 παιχνίδια στα οποία θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε αρχικά τον πρώτο μας στόχο όπου είναι η παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Στην 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου υποδεχόμαστε στην Πάτρα το Ρέθυμνο. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Κρήτης, βάση της βαθμολογικής της θέσης καίγεται για τη νίκη και θα επιδιώξει να αποδράσει από την Περιβόλα με τους δύο βαθμούς. Εμείς όμως από την πλευρά μας, δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Καλούμαστε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού από το ξεκίνημα μέχρι τέλος και με τη βοήθεια του κόσμου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Είναι σημαντικό ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου επιστρέφει ο Τόνι Γουντς ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ θα σταθώ και στην προσθήκη του Φώτη Λαμπρόπουλου στην ομάδα μας. Ο Φώτης μας «ψήλωσε» μέσα στο παρκέ και πιστεύω ότι μας έδεσε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα, αφού θεωρώ ότι είναι ο κρίκος που μας έλειπε.

Δεν θέλω να πω περισσότερα για το παιχνίδι, τα υπόλοιπα θέλουμε να τα πούμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο».