Τοπικά

Γ. Καραμαλίκης : Στις 20 Δεκεμβρίου 2015, η Ν Δ πρέπει να αποκτήσει πρόεδρο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Άρθρο του Ναύαρχου Γ.Καραμαλίκη ΠΝ Επιτίμου Α/ΓΕΝ, σχετικά με τις εκλογές της ΝΔ

Στις 20 Δεκεμβρίου 2015, η Ν Δ πρέπει να αποκτήσει πρόεδρο και η χώρα αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις!

Πρόεδρο και αρχηγό εγγυητή της ενότητας, με εμπειρία σε κυβέρνηση και κόμμα, αυθεντικό εκφραστή του ιδεολογικού στίγματος της παράταξης, αγωνιστή των ιδεών μας και όχι των γενεών μας,ικανό να επαναπροσεγγίσει τα κοινωνικά εκείνα στρώματα, που έχουν διακόψει την επικοινωνία τους με την Ν.Δ!

Οι εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου, είναι ίσως η κρισιμότερη διαδικασία που διέρχεται από ιδρύσεώς της η παράταξη λόγω της διεθνούς συγκυρίας, της εσωτερικής καταστάσεως της χώρας, αλλά και των εσωκομματικών θεμάτων.
Τα ζητήματα αυτά λοιπόν απαιτούν στην κορυφή της παράταξης πρόσωπο με τα πολιτικά χαρακτηριστικά που προαναφέρθηκαν!

Πιστεύω έτσι ακράδαντα, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες,στην πληρέστερη εξ αυτών, στην ενωτική υποψηφιότητα του Ε. Μεϊμαράκη, κοινοβουλευτικού με γνώση κ εμπειρία σε κυβέρνηση και κόμμα, μαχητή των ιδεών της παράταξης, αυθεντικό εκφραστή του ιδεολογικού της στίγματος, παρόντα και στις δύσκολες ώρες του κόμματος και τον καταλληλότερο για την επανασύνδεση με στρώματα εκείνα της κοινωνίας που μας έχουν γυρίσει την πλάτη!