Αθλητισμός

Ηττα και προβληματισμός για τα Αστέρια Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την ήττα με σκορ 84-48 υπέστησαν τα Αστέρια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης από την Ολυμπιάδα Πατρών για το εφηβικό πρωτάθλημα.

Οι έφηβοι του Χρήστου Σαράντη και του Αλέξανδρου Λυκούδη δεν έδειξαν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί διάφορα. Ο καταιγισμός τριπόντων που δέχτηκαν σε όλο το παιχνίδι ήταν πλήγμα για την άμυνα και για την ψυχολογία των παικτών πράγμα που δεν άφησε κανέναν σημείο για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών ήταν ανώτερη, εμείς συνεχίζουμε για την επόμενη δύσκολη αγωνιστική να σταθούμε αντάξιοι της πρώτης μας συμμετοχής στο Εφηβικό Πρωτάθλημα.
H κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει το βόλεϋ χτύπησε και στο μπάσκετ . Ο αθλητής Καραβιωτης Μιχάλης χτύπησε σε μια φάση στη προπόνηση της Πέμπτης με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύ κάταγμα και να χρειαστεί να μείνει εκτός για 3 εβδομάδες περίπου από τις προπονήσεις. Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης είναι ένας από τους 3 εφήβους που έχει η ομάδα μας και είναι σίγουρα πλήγμα για εμάς.