Τοπικά

Γέμισε «ζωή» η πλατεία του Κάτω Αλισσού στο μπαζάρ του Συλλόγου (ΦΩΤΟ)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία του Κάτω Αλισσού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού οργάνωσε μπαζάρ με δώρα που είχαν κατασκευάσει τα μέλη και φίλοι του συλλόγου, με τους κάτοικους παρά το τσουχτερό κρύο να συγκεντρώνονται στην πλατεία και να δοκιμάζουν  λαχταριστούς λουκουμάδες, τσίπουρο, τεντούρα και πολλά πολλά γλυκά που προσέφερε ο Σύλλογος, ενω οι μικροί μας φίλοι τραγούδησαν τα κάλαντα.

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αλισσού για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία του χωριού:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελώντας την πρώτη από τις εκδηλώσεις μας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου έτους το οποίο και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία του Κάτω Αλισσού.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν λουκουμάδες, τσίπουρο, τεντούρα και άλλες λιχουδιές. Δεν έλλειπε φυσικά και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις δημιουργούς των προιόντων τα οποία και πωλήθηκαν με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις, Δέσποινα Τόλια, Μαρία Τόλια, Αβραμία Κυριακοπούλου, Θεώνη Λάζαρη, Κορίνα Τάλπα, Αρετή Κορφιάτη, Δήμητρα Κορφιάτη, Ρούλα Κορφιάτη, Ναζίφε Λούκα, Όλγα Γιαννατσούλια, Δώρα Χατζήπαπα, Νίκη Μεγαλίδου και Κούλα Παπαδημητροπούλου. Ευχαριστούμε επίσης τις, Μαρία Γέττου, Έφη Μπρούζου και Χριστίνα Βλαχάκη, για την βοήθεια που μας προσέφεραν κατά την διάρκεια του Bazaar.

Επίσης, ευχαριστούμε την επιχείρηση Στρουμπούτας – Σπαράκης, για την προσφορά των υλικών της ζύμης και το Αρτοποιείο Θεοφάνη Γιαννόπουλου, καθώς μας παρείχε τα απαραίτητα σκεύη για την παρασκευή των λουκουμάδων. Ευχαριστούμε την Φωτεινή Μπαλάσκα και τον Κώστα Ντεμίρη, για την προσφορά τους σε χυμούς και ποτά. Ακόμη, ένα ευχαριστώ στις κυρίες, Αβραμία Κυριακοπούλου, Σοφία Στρουμπούτα, Ευθυμία Μπαλάσκα, Θεώνη Λάζαρη και Δάφνη Λύρα, για την πολύτιμη βοήθειά τους κατα την παρασκευή των λουκουμάδων.
Ακόμη, ευχαριστούμε την Διευθύντρια και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Κάτω Αλισσού, τα οποία έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Τ.Κ. Αλισσού, κ.Λάζαρη Βασίλη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το χωριό, το οποίο όπως και σε κάθε δράση μας, αγκάλιασε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση. Η αγάπη που μας δείχνουν τα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας, αποτελούν πηγή δύναμης για την συνέχεια…Σας ευχαριστούμε πολύ…
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε φωτογραφίες

bazaar-alissos-2015-2