Τοπικά

Δοκιμές των συστημάτων για τις εκλογές της ΝΔ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η εταιρεία Vodafone που ανέλαβε τελικά τη διεξαγωγή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία στις 20 του Δεκέμβρη, θέλει να μην ακολουθήσει την κακοτυχία της προηγούμενης εταιρείας.

Για το λόγο αυτό κάνει αγώνα δρόμου σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να διασφαλίσει την άψογη διαδικασία. Κάτι ανάλογο προσπαθεί να κάνει και στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει ζητηθεί από τοπικά στελέχη να ελεγχθεί και να ενισχυθεί το σήμα του ίντερνετ σε περιοχές όπως η Συμπολιτεία, η Κλειτορία, η Χαλανδρίτσα και το Λάππα, όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα στις 22 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάλογα με την περίπτωση, θα υπάρξει ενίσχυση του σήματος με τεχνικές μεθόδους που θα επιλεγούν και είτε θα αφορούν σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, ή με την τοποθέτηση ειδικών συσκευών που θα ισχυροποιούν το σήμα και θα διασφαλίζουν την συνεχή κάλυψη των αναγκών διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, προκειμένου να μην υπάρξει διακοπή της ψηφοφορίας.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό αναφέρουν ότι οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, προκειμένου από την επόμενη εβδομάδα να γίνουν και οι πρώτες δοκιμαστικές εφαρμογές