Αθλητισμός

Φιλανθρωπική βραδιά από την ΚΑΕ Απόλλων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ως ελάχιστη αναγνώριση της έμπρακτης υποστήριξης του φίλαθλου κόσμου του, ο Απόλλων CARNA ανταποδίδει την αμέριστη αγάπη και στήριξη του κοινού της Πάτρας διοργανώνοντας μία φιλανθρωπική βραδιά εν όψει των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για μία εκδήλωση με έντονο εορταστικό χρώμα, αλλά κυρίως με φιλανθρωπικό πρόσωπο. Μία εκδήλωση με επίκεντρο τον άνθρωπο και προπάντων τα μικρά παιδιά που στην πιο τρυφερή τους ηλικία δοκιμάζονται σκληρά.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας που πρέπει να καθρεπτίζονται στα πρόσωπα όλων των μικρών παιδιών, καλεί τους Πατρινούς να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή που θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 20.30 στο «OTTO» (Όθωνος Αμαλίας 104, Πάτρα) με τους παίκτες της ομάδας σε ρόλους έκπληξη και αμέτρητα δώρα.

Τα έσοδα από τη διάθεση των προσκλήσεων, το κόστος των οποίων θα είναι μόλις 5 ευρώ θα διατεθούν στον νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Save an Angel Patras», ο οποίος στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους.

Όλοι μπορούμε να σώσουμε έναν Άγγελο.

Τα παιδιά είναι οι νικητές της καρδιάς μας, ας γίνουν και νικητές της ζωής!