Τοπικά

Νέες γεύσεις από τη Διώνη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η «Πατραϊκή Ζυθοποιία» έχοντας κλείσει κάτι παραπάνω από έναν χρόνο λειτουργίας, διαγράφει ήδη την δική της ξεχωριστή πορεία στον ανερχόμενο κλάδο της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα, φέρνοντας πάλι την Πάτρα στο προσκήνιο της ζυθοποίησης.

Τα αδέλφια Κώστας και Γιώργος Αντωνακόπουλος έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και αξιοποιώντας την παραδοσιακή τέχνη της ζυθοποίησης μαζί με μεγάλες δόσεις από μεράκι, δημιούργησαν την πατρινή μπύρα Pils «Διώνη», η οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, κερδίζοντας τους καταναλωτές και τους ειδικούς.
Με Βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ελληνικής Μπύρας και βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Μικροζυθοποιίας στο 2nd BeerBarTenderAwards, η «Διώνη» καθιερώνεται στην αγορά και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις δύο «αδελφές» της. Μια καστανοκόκκινη «INDIAN PALE ALE» και μια μαύρη «STΟUΤ».