Αθλητισμός

Αμαζόνες Κορινθίας – Ατρόμητος Ζαρουχλεικων 1-2

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ατρόμητος Ζαρουχλεϊκων μετά και την σημερινή του νίκη με 1-2 στην Κόρινθο απέναντι στις Αμαζώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος Ζαρουχλεικων είχε την κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ κλείνοντας 0-0 στο πρώτο 45λετο. Επίσης, η αρχηγός του Ατρόμητου Ζαρουχλεικων Γκοτσούλια Χριστίνα έσωσε την ομάδα της με σωτηρία επέμβαση της με το πόδι πάνω στην γραμμή

Στο β’ μέρος και στο 48′ άνοιξε το σκορ η ομάδα της Κορίνθου. Η ομάδα του Τάκη Γιαννιώτη έδειξε γρήγορα ότι μπορεί να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα και έτσι στην συνέχεια Πετράτου και η Σταυροπούλου έπαιξαν το 1-2 με την τελευταία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-1 54′.

Ο Ατρόμητος στο 71′ με μπαλιά της Στυλιανίδη από το κέντρο βρίσκει την Σταυροπούλου Βάσω και βάζει γκολ κάνοντας το 1-2.

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα αμύνθηκε επιτυχώς στην πίεση των γηπεδούχων με χαρακτηριστική φάση την απόκρουση της τερματοφύλακας Αραπάκου με επέμβαση στην κλειστή της γωνία στις καθυστερήσεις του αγώνα.

H 11αδα του Τ. Γαννιώτη: Αραπάκου, Γκοτσούλια, Καλτσανά, Γεωργίου, Τσώνη’, Νιφόρα,(55 Γρίβα) Βασιλακοπούλου, Στυλιανίδη, Ράθωση, Πετράτου ( 65′ Γκουσκου) Σταυροπούλου.