Τοπικά

Η ομιλία Μεϊμαράκη στον Αστέρα (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κατάμεστη η αίθουσα του Ξενοδοχείου Αστηρ για την ομιλία του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη! Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ σημείωσε ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης δυσχεραίνουν τη ζωή των Ελλήνων, και κατέστησε σαφές ότι «το αριστερό παραμύθι πρέπει να τελειώσει».

Σχετικά με το μεταναστευτικό, ο κ. Μεϊμαράκης επέκρινε τον κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι «δέχθηκε 50.000 πρόσφυγες, προσδοκώντας οικονομικά ανταλλάγματα».

Αναφέρθηκε στην κυβέρνηση της Ν.Δ., λέγοντας ότι λήφθηκαν μέτρα που δεν ήταν ευχάριστα. Ωστόσο, προέταξε το ελαφρυντικό, ότι εκείνη την περίοδο η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη από ότι ήταν όταν την παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Φωτογραφίζοντας» τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε με νόημα ότι «αν οι βουλευτές πιστεύουν ότι ο εξωκοινοβουλευτικός μπορεί να τους αντιπροσωπεύει, να μην ξανακατέβουν υποψήφιοι και να πηγαίνουμε σε εξωκοινοβουλευτικούς».

Όσον αφορά στο ντιμπέιτ, ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε «μία γελοιοποίηση της διαδικασίας», ενώ διαβεβαίωσε ότι οι συνυποψήφιοί του για την προεδρία της Ν.Δ. δεν είναι αντίπαλοί του.

meimarakis-patra-asteras-1