Αθλητισμός

Νίκη των Αστεριών στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα Αστέρια Αχαΐας νίκησαν στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα με σκορ 66-51, αγώνας που έγινε στο κλειστό της κάτω Αχαΐας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑ-Η.

Οι “μπέμπηδες” του Χρήστου Σαράντη και Αλέξανδρου Λυκούδη, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των παίδων του Φ. Ροδόπουλου, σ ένα παιχνίδι που είχε σκληρά μαρκαρίσματα, ρυθμό και πάθος και από τις δύο ομάδες έως το τέλος.

Το westcity.gr βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Κάτω Αχαΐας και πέραν του ρεπορτάζ θα ακολουθήσει και άρθρο με τις φωτογραφίες του αγώνα

Το φιλμ του Αγώνα

Στο 1ο δεκάλεπτο τα Αστέρια Αχαΐας ξεκίνησαν νωχελικά και βρέθηκαν να χάνουν στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με 0-5. Αυτοί όμως ήταν και οι μοναδικοί πόντοι της Ολυμπιάδας, καθώς με εντυπωσιακή άμυνα τα Αστέρια έκλεισαν το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 20-5. Στο 2ο δεκάλεπτο αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Τα Αστέρια έδειχναν να μην βρίσκουν επιθετικές λύσεις και η Ολυμπιάδα μ ένα σερί 14-4 μείωσε σε 24-19, στα μισά του δεκαλέπτου. Κάπου εκεί τ Αστέρια άρχισαν να ξυπνούν και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με σκορ 34-25. Το 3ο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο με το παιχνίδι να σκληραίνει και να γίνονται πολλά φάουλ απ όλες κι απ τις ομάδες., το σκορ να ανεβαίνει στο 49-37. Το 4ο δεκάλεπτο αρχικά έφερε την ομάδα της Ολυμπιάδας να προσπαθεί να κυνηγήσει το σκορ, κάτι που τα Αστέρια δεν επέτρεψαν, διαχειρίστηκαν ψύχραιμα την διαφορά του παιχνιδιού και έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα και με το τελικό σκορ να κλείνει στο 66-51.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 150 φίλαθλοι.