Αθλητισμός

Α1 ΕΣΚΑΗ : Νίκες Αχαγιά 82, ΕΑΠ και Παναχαϊκή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην Αρχαία Ολυμπία η Παναχαϊκή αν και δυσκολευτηκε, κατάφερε να κάμψη την αντίσταση του μαχητικού Ολυμπιονίκη και σε ένα φτωχό επιθετικά παιχνίδι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα  με 42-53 και να παραμείνει στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα.

Στο κλειστό της ΕΑΠ η ομώνυμη ομάδα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Κρήνη ’97 και πήρε μια εύκολη νίκη με 69-44,που την διατηρεί στην κορυφή της Βαθμολογίας.

Ή Αχαια’82 συνέχισε και αυτή με νίκη,αφού επικράτησε της μαχητικής ομάδας των Νέων ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ με 72-84 και συνεχίζει να ακολουθεί από απόσταση αναπνοής την Παναχαϊκή και ΕΑΠ.

Το σημαντικότερο παιχνίδι έγινε στο ΕΑΚ ΔΗΜ Τόφαλος όπου ο Ήφαιστος/Αχιλλέας μετά από ένα συναρπαστικο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην παράταση επικράτησε των Αραχωβιτικων/Ακταιο με 80-88,κανονικός αγώνας 74-74,και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις.

Στο κλειστό των Ροϊτίκων ή Σφήκα συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα,αλλά και τις καλές εμφανίσεις,και νίκησε την ουραγό και χωρίς καμία νίκη,ακόμα,στο Πρωτάθλημα ΕΑ Παραλίας με 67-76.

Μάχη έγινε και στο κλειστό της Αλεξιωτισσας που ο Προμηθέας 2014 μετά από ένα τρομερό ματς επικράτησε του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ στην Παραταση με 75-76,κανονικος αγωνας 68-68,παραμένοντας και αυτός χωρίς νίκη στο πρωταθλημα,σε αντίθεση με την ομάδα του Προμηθέα 2014 ο οποίος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Να θυμηθούμε ότι την Κυριακή ή Αγυιά πήρε σπουδαίο διπλό στην Κεφαλλονιά επί της τοπικής ομάδας με σκορ 52-64.

πηγή