Τοπικά

Γ. Καραμαλίκης: Σε πορεία νίκης και ενότητας ο Μεϊμαρακης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Άρθρο του Ναύαρχου Γ.Καραμαλίκη ΠΝ Επιτίμου Α/ΓΕΝ, σχετικά με τις εκλογές της ΝΔ

“Επειδή κάποιοι στην Αχαΐα κάνουν μεγάλες προσπάθειες “αναστήλωσης” της εικόνας του υποψηφίου που στηρίζουν και καλώς πράττουν, δημοσιεύοντας σε φιλικές τους ιστοσελίδες της Πάτρας αποκλειστικές αλλά ανυπόστατες πληροφορίες για την πορεία της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη,θέλω να τους πληροφορήσω, ότι δεν πρέπει να “ανησυχούν”, γιατί:

  • Α. Σχετικές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν την παραμονή των εκλογών της 22 Νοε. τον έφεραν θριαμβευτή, με ποσοστό άνω του 60% και με απόσταση χαοτική από τον δεύτερο!
  • Β. Η βάση της Ν.Δ έχει κατανοήσει και θα αντιληφθεί ακόμη καλύτερα στις επόμενες ημέρες, τι συνέβη την περασμένη Κυριακή και θα τιμωρήσει αυτούς που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά ένα ατυχές τεχνικό θέμα, που οφείλεται σε αστοχία,σε δολιοφθορά ή και σε πλημμελή τεχνικό σχεδιασμό!
  • Γ. Επίσης όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι κάποιοι, συστηματικά, πασχίζουν να αποσαθρώσουν το πολιτικό σύστημα της χώρας και να διχάσουν την Ν. Δ για να διευκολυνθούν έτσι οι χειρισμοί και οι επιδιώξεις τους!
  • Δ. Επίσης όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι κάποιοι προτάσσουν το “σύνδρομο της εκ των υστέρων δικαίωσης”, έναντι οποιουδήποτε κόστους για το κόμμα και την χώρα!
  • Ε. Όλο και περισσότεροι Νεοδημοκράτες καθημερινά κατανοούν ότι ή υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι επιλογή ενότητας, προοπτικής και ασφαλείας!

Αναφορικά τώρα με την εγκυρότητα των στοιχείων που παραθέτουν στα προαναφερόμενα δημοσιεύματα, πέραν της “μυστικότητας”, που προδίδει ένδεια υλικού, επικαλούνται και αναληθή στοιχεία όπως αυτό των στοιχηματικών εταιρειών, που εξακολουθούν να δίνουν αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Β. Μεϊμαράκη! (Δες παρακάτω 1,55-3,50!)

Απευθυνόμενος λοιπόν προς όσους ανησυχούν για την πορεία της υποψηφιοτητας Μεϊμαράκη,τους παρακαλώ να ηρεμήσουν γιατί δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αφού είναι πορεία νίκης, ενότητας, προοπτικής και ασφαλείας για την χώρα κ το κόμμα και τους καλώ να συμβάλλουν και αυτοί προς την κατεύθυνση αυτή”