Αθλητισμός

Κακή ημέρα για τα Αστέρια

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε κακή ημέρα βρέθηκαν τα Αστέρια Αχαΐας, καθώς το τμήμα μπάσκετ και το τμήμα βόλεϋ, δέχθηκαν ήττες.

Την ήττα με σκορ 73-23 από την πρωτοπόρο Απολλωνιάδα υπέστησαν οι έφηβοι των Αστεριών στη Περιβόλα Πατρών.

Η εικόνα των Αστεριών για τρεις περιόδους ήταν άκρως ικανοποιητική μιας και ή διάφορα δεν ξεπερνούσε του 15 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι διακόπτες έσβησαν και το παιχνίδι χάθηκε και ανέβηκε ή διάφορα. Η δυναμικότητα της Απολλωνιάδας είναι γνωστή μιας και συμμετέχουν και στο Αντρικό πρωτάθλημα. Τα Αστέρια κρατήσανε την παρουσία τους για τα 3 δεκάλεπτα και συνέχισαν στην επόμενη φάση. Μόλις η δεύτερη ήττα τους στα 8 παιχνίδια της πρώτης φάσης.
Εν αναμονή της κλήρωσης για την δεύτερη φάση.

Την ήττα επίσης με σκορ 3-0 γνώρισαν οι Κορασίδες των Αστεριών το απόγευμα του Σαββάτου για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Π απέναντι στη δυνατή Παναχαϊκή. Οι Κορασίδες παρουσίασαν μέτρια έως κακή εμφάνιση μιας και το άγχος είχε την τιμητική του όπως κρύβει σε κάθε πρεμιέρα.

Τον αγώνα επισκίασαν οι τραυματισμοί της Βρύνια Νάσιας η οποία θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο από την χθεσινή προπόνηση, καθώς και ο τραυματισμός της Άλκιστης Τσάμη στο τέλος του αγώνα από πτώση στο παρκέ με το γόνατο.
Τα προβλήματα μεγαλώνουν για τον Παναγιώτη Έρδα που πρέπει να βρει λύσεις για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Τα σετ κυμάνθηκαν 5-25, 13-25, 9-25, χωρίς τα Αστέρια να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση πέραν κάποιον μεμονωμένων φάσεων.Η δυναμικότητα της Παναχαϊκής είναι δεδομένη και αυτό φάνηκε. Η εικόνα των Αστεριών δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα μιας και η μέρα δεν ήταν καλή για τα κορίτσια.
Κάθε αρχή και δύσκολη, η προσπάθεια συνεχίζεται.