Τοπικά

Επίσκεψη Νικολάου-Κοκκίνη στον Π. Κουρουμπλή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την οικονομική στήριξη του υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης  κ. Παναγιώτη  Κουρουμπλή  ζήτησε ο δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου κατά τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο ύστερα από την απόφαση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για το δήμο Δυτικής Αχαΐας.  

Τα τεράστια προβλήματα και τις σημαντικές καταστροφές που επέστη ο δήμος Δυτικής Αχαΐας, από την θεομηνία του Οκτωβρίου,  ανέφερε στον κ. Κουρουμπλή  ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  Χρήστος  Νικολάου. Η έκτακτη οικονομική στήριξη  του Δήμου και οι αποζημιώσεις στον εξοπλισμό των νοικοκυριών καθώς και επιχειρήσεων ήταν το κυρίαρχο θέμα που συζητήθηκε ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην μετονομασία του δήμου καθώς και στην συνέχιση της χρηματοδότησης του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Ο κ. Κουρουμπλής  διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότατες  που υπάρχουν, σύμφωνα  με τα οικονομικά της Χώρας, ώστε να  ενισχυθεί  τόσο ο δήμος όσο και  οι πληγέντες δημότες, ενώ όσον αφορά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» τόνισε ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για το 2016 και εντός των επόμενων μηνών θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετονομασίας του δήμου.

Τον δήμαρχο συνόδευε η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ  κ. Πατρούλα Κοκκίνη.