Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται στην Λαμία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έξοδος στην Λαμία για την Παναχαϊκή Με τα καλά της… επικείμενης ενίσχυσης της ομάδας στο διοικητικό κομμάτι με ισχυρούς επιχειρηματίες, η Παναχαϊκή πηγαίνει την Κυριακή στις 3μ.μ. στην Λαμία όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα.

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά τις δυο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες θα ψάξουν και μια ακόμα εκτός και η Λαμία είναι στα μέτρα τους, ωστόσο, χρειάζεται η δέουσα προσοχή γιατί οι γηπεδούχου είναι πάντα έτοιμη για να κάνουν την ζημιά εφόσον τους υποτιμήσεις!

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής με βρογχίτιδα διαγνώστηκε ο Στεργίδης, που παρά τη διάθεση του ίδιου να ταξιδέψει για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, η κατάστασή του δεν το επέτρεψε, καθώς πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε ημέρες. Έτσι, μετά τους βασικούς Τζίλας, Κάργα και Ρόκα, οι “κοκκινόμαυροι” θα παραταχθούν και χωρίς τον αρχηγό τους.

Ο Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή στη οποία είναι οι: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Ι. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Χατζής, Πέδρο, Σιατραβάνης, Περίκο, Ντελέκος, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος, Πινδώνης, Κοντοδήμος.

Ο ΣΚΑΪ Πάτρας θα καλύψει ραδιοφωνικά το ματς της Παναχαϊκής στην Λαμία και θα μεταδώσει τον αγώνα από τους 89.4…