Αθλητισμός

Επικίνδυνη έξοδος στα Ζαρουχλέϊκα για Αχαϊκή!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην σέντρα η 9η αγωνιστική το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο για την κορυφή όσο και για την ουρά.

Το ματς που κλέβει τα βλέμματα είναι στα Ζαρουχλεϊκα, εκεί όπου η πρωτοπόρος Αχαϊκή έχει δύσκολο εκτός έδρας έργο απέναντι στον πάντα δυνατό Ατρόμητο. Οι «πορτοκαλί» ελπίζουν σε νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή και στα «καναρίνια», τα οποία με την σειρά τους αν καταφέρουν και φύγουν με το διπλό θα αποσπαστούν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί και στο «Ντα Λουζ», αφού Άρης Πατρών και Πανμοβριακός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους και θέλουν αμφότεροι την νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Στον Αλισσό, ο Λέων φιλοξενεί την Ακράτα και θέλει να πετύχει την 3η εντός έδρας νίκη του που θα τον διατηρήσει επάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα οι Ακρατινοί θέλουν να περάσουν πάνω από την γραμμή και να περάσουν την ομάδα του Αλισσού με μια ενδεχόμενη νίκη.

Τέλος στο γήπεδο Σαγεϊκων θα διεξαχθεί το παιχνίδι των «ουραγών», ανάμεσα στον Εθνικό και την Θύελλα Αιγίου, οι οποίοι αμφότεροι «καίγονται» για την νίκη προκειμένου να ξεκολλήσουν από την δυσμενή θέση στην οποία έχουν βρεθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής :

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Ώρα 15.00, Ατρόμητος-Αχαϊκή (Τζουανόπουλος)

Γήπεδο «Θ. Χρυσανθόπουλος», Ώρα 15.00, Κεραυνός-Δόξα Παραλίας (Γιαννόπουλος)

Γήπεδο Αλισσού, Ώρα 15.00, Λέων Αλισσού-Ακράτα (Σπηλιωτόπουλος)

Γήπεδο «Ντα Λούζ», Ώρα 15.00, Άρης Πατρών-Πανμοβριακός (Μακρυπόδης)

Γήπεδο Σαγεϊκων, Ώρα 15.00, Εθνικός Σαγεϊκων-Θύελλα Αιγίου (Ρηγόπουλος)

Γήπεδο Βραχνεϊκων, Ώρα 15.00, Διαγόρας-Πήγασος (Τσαγκαράκης)

Γήπεδο Θύελλας, Ώρα 15.00, Θύελλα Πατρών-Αναγέννηση Ψαθ. (Τσιρογιάννης)

Γήπεδο Ροδιάς, Ώρα 15.00, Απόλλων Συνοικισμού-Αναγέννηση Πατρών (Καλύβας)