Αθλητισμός

ΑΧΑΪΚΗ-ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ 2-1

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Αχαϊκή ήταν ανώτερη και κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη κόντρα στον γειτονικό Αλισσό για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τα «καναρίνια» δεν ζορίστικαν ιδιαίτερα διότι είχαν φάσεις να πετύχουν κι άλλο γκολ όμως, το κέρδος της αγωνιστικής ήταν πως η ψαλίδα από την κορυφή άνοιξε κι άλλο.

Στο ματς τώρα η Αχαϊκή προηγήθηκε στο 39′ με σουτ μέσα από περιοχή του Μαντά. Στο 51′ ο Αποσκίτης μοίρασε στον Αγγελόπουλος και αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Το 2-1 έγινε στο 60′ με σουτ έξω από την περιοχή του Χαλούλου.

Όπως είπαμε η Αχαϊκή είχε κι άλλες ευκαιρίες όπως τα δοκάρια. Στο 58’ ο Αποσκίτης τετ ατετ πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι και στο 80’ με σουτ ο Λιβάνης.

Ακόμα χαμένες ευκαιρίες ήταν δύο τετ α τετ του Αποσκίτη, φάσεις με τον Λιβάνη και τον Βαβάτσικο.

Διαιτητής: Γεωργία Ντάβλα

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Λιβάνης, Κωστής, Πετρόπουλος, Τσολόπουλος, Γεωργόπουλος, Βαβάτσικος, Μαντάς Α. (67’ Νιφόρας Π.), Λιάκος (80’ Παπαδάτος), Αγγελόπουλος, Αποσκίτης (65’ Καρράς).

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Χρανιώτης, Νικολόπουλος, Σέρμπος, Λάτσης, Μιχαλόπουλος, Σιδέρης, Κωνσταντινόπουλος (85’ Χριστόπουλος), Σολωμός (60’ Παναγόπουλος), Χαλούλος, Λαζανάς (70’ Καταρτζόπουλος), Αλεξόπουλος.