Αθλητισμός

Ίκαρος Πετρ.: Νέο παλικαρίσιο «χ» αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η κακοκαιρία ήταν… ο κερδισμένος του σημερινού αγώνα ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες του Μεσολογγίου και Ίκαρου Πετρωτού.

Το τελικό 1-1 ήταν ότι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν τα κορίτσια σ’ ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις.

Ανασταλτικός παράγοντας ήταν ο δυνατός αέρας στο α’ μέρος και η δυνατή βροχή που δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Στο β’ μέρος και οι δυο ομάδες παρ’ ότι ο καιρός ήταν καλύτερος στο Αγρίνιο δεν έδωσε καλύτερη ποιότητα όμως, επιτεύχθησαν δυο γκολ.

Στο 85’ με σουτ έξω περιοχή από την περιοχή η Πουλιου έκανε το σουτ, χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια μπήκε στα δίχτια 1-0.

Στις καθυστερήσεις και στο 91’ μετά από κορνερ η Καρφακη που ήταν και αρχηγός στο ματς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και με αυτό το πολύ ωραίο γκολ έδωσε στην ομάδα του Κώστα Καψάλη το πολύτιμο «χ» με το τελικό 1-1 .

Να τονίσουμε πως στην βαθμολογία ο Ίκαρας με τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες –παραμένει αήττητος- έχει καλύψει τους 3 από τους συνολικά -8 βαθμούς όπου ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και αγωνιστικά δείχνει ικανός, αγωνιστική με την αγωνιστική πως μπορεί να καλύψει αυτή την τιμωρία αλλά και να καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της παραμονής στην κατηγορία.

Η σύνθεση:

Ίκαρος Πετρωτού: (Κ. ) Κολοβού Δ., Μήλα, Κολοβού Μ., Καρφάκη, Καλημέρη, Κουτσοκώστα, Μιχαλοπούλου (75’ Κωστάκη), Αλεβίζου, Ανδρουτσοπούλου, Μπρίνια (57’ Παντελή), Γαλάνη (85′ Αρβανιτάκη).

Επόμενο ματς για τον Ίκαρο είναι στις 6/12 για το κύπελλο όπου αντιμετωπίζουν στο Μπραχάμι τον Άγιο Δημήτριο.