Αθλητισμός

Ήττα-σοκ για την Παναχαϊκή στην Λαμία!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος της Παναχαϊκής θα περίμενε το σημερινό… Βατερλό της ομάδας στην Λαμία που γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στην Λαμία από την ομώνυμη ομάδα για την 9η αγωνιστική της Football League.

Οι «κοκκινόμαυροι» κατάφεραν, γιατί περί κατορθώματος επρόκειτο να μείνουν πίσω στο σκορ με 4-0 στο 36’!

Βεβαίως, και η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχει… ελαφρυντικά μιας και παρουσιάστηκε χωρίς τους Στεργίδη, Τζίλα, Ρόκκα και Κάργα ενώ μόλις στο 4’ υποδείχθηκε πέναλτι κατά των Αχαιών.

Επιπρόσθετα, ο διαιτητής Ζούγρας δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μητρόπουλου στο 1-0 εκεί που πίεζαν οι φιλοξενούμενοι για την ισοφάριση και αμέσως έγινε το 2-0… κόβοντας την ψυχολογία των «κοκκινόμαυρων.

Η Παναχαϊκή πρέπει άμεσα να ανασυνταχθεί ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο Παμπελποννησιακό Στάδιο όπου φιλοξενεί την Λάρισα.

Αναλυτικά η εξέλιξη του ματς:

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-1 ΤΕΛΙΚΟ

90+2′ Νέο δοκάρι για τη Λαμία! Ο Νατσιόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο, αλλά το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

87΄ Μακρινό σουτ του Ντελέκου, η μπάλα άουτ

85′ Δοκάρι για τη Λαμία, ο Νεόφυτος έδωσε στο Σερτζίνιο που μπήκε στη περιοχή «έσπασε» τη μπάλα στον Νατσιόπουλο, το πλασέ του τελευταίου, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

82′ Aλλαγή για την Λαμία στη θέση του Καραγιάννη ο Νατσιόπουλος

77′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-1. Ο Σιατραβάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το γκολ της… τιμής για τους Αχαιούς.

74΄Τελευταία αλλαγή για την Παναχαϊκή, ο Περίκο αντί του Παπανικολάου

70′ Έχει ρίξει… ταχύτητα η Λαμία στο β” μέρος

65′ Μακρινό σουτ του Πινδώνη, μπλοκάρει ο Ρίζος

62′ Αλλαγή για τη Λαμία, ο Νεόφυτος αντί του Πίντο

61΄Ο Καραγιάννης βγήκε τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο. Νικητής της «μονομαχίας» ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής

58′ Σουτ του Σιλιγαρδάκη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ η μπάλα

52΄Αλλαγή για τη Λαμία, στη θέση του Καραλή ο Ένγκουεμ

49′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τζόκιτς που χτύπησε τον Πέδρο

41΄Διπλή αλλαγή για την Παναχαϊκή, στη θέση του Μουκίδη ο Ντελέκος και στη θέση του Χαρτσιά ο Χατζής

37′ Κίτρινη κάρτα στον Σιατραβάνη

35′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 4-0! Aντεπίθεση τρεις με έναν για τη Λαμία, ο Σερτζίνιο έδωσε στον Καραγιάννη και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ δίνει διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη της Λαμίας!

30′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 3-0! Ο Ζουλιώτης έφυγε από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Πίντο κατέβασε τη μπάλα και με σουτ ανάγκασε τον Αθανασόπουλο να μαζέψει για τρίτη φορά από τα δίχτυα του!

27′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ 2-0! Πίντο και Τζόκιτς συνεργάστηκαν ωραία και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 2-0 για τη Λαμία

23′ Ο Μητρόπουλος έπεσε μέσα στην περιοχή της Λαμίας, «παίζετε» λέει ο διαιτητής

18΄Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Σιατραβάνη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ρίζου

12′ Κίτρινη κάρτα στον Τσαμούρη

10′ Eκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο, μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος

8′ Μακρινό σουτ του Χαρτσιά, άουτ η μπάλα

4΄Ο Λεάντρο αναλαμβάνει εύστοχα την εκτέλεση του και νωρίς – νωρίς δίνει σκορ στην αναμέτρηση. 1-0 για τους γηπεδούχους!

3΄Πέναλτι κερδίζει η Λαμία! Ο Πίντο πέφτει μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλο και ο διαιτητής Ζούγρας δείχνει… βούλα!

Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές να φορούν μπλουζάκια κατά της βίας εις βάρος των γυναικών.

Λαμία (Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοντέων, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης, Καραλής, Πίντο, Σερτζίνιο

Παναχαϊκή (Σπανός): Αθανασόπουλος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Πινδώνης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος Γ., Χαρτσιάς

 

πηγη: skaipatras.gr