Αθλητισμός

Τι αναφέρει η Αχαϊκή για το Γιώργο Σέρμπο

ρεπορτάζ , βίντεο-κάλεσμα , Αχαϊκή , Αχαϊκή στην Πύλο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Η Αχαίκη Α.Ε αναγκάζεται να απαντήσει στον μέχρι χτες παίκτη τής Γιώργο Σέρμπο μετά από το δημοσίευμα του έγκυρου πατρινού site THE MATCH του Αχαγιώτη Παναγιώτη Μάλλιου .

Το επεισόδιο πού έγινε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Αναγέννηση ανάμεσα σε δύο αθλητές της Σωτήρη Μικελάτο & Γιώργο Σέρμπο κρίθηκε σκόπιμο να μην πάρει διαστάσεις και να μείνει μέσα στην ομάδα.

Όμως επειδή δεν ήταν κανένας από την διοίκηση εκείνη την στιγμή στο γήπεδο πλην του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Αθανασοπουλου δεν είχε κανένας εικόνα, ρωτήθηκε ο Γενικός αρχηγός και ο ίδιος μας απάντησε ότι ούτε αυτός είδε εκείνη την στιγμή τι έγινε , αλλά κάποιος του είπε την δικιά του εκδοχή. Ο Μοναδικός που είχε εικόνα ήταν ο προπονητής μας κύριος Γαβριλοπουλος ο οποίος δεν πήρε θέση για να προστατέψει του δύο αθλητές πιστεύοντας ότι το συμβάν θα τελειώσει χωρίς συνέπειες για κανένα αφού δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο Γιώργος Σέρμπος όταν αποχώρησε από το γήπεδο ζήτησε να φύγει από την ομάδα και απαίτησε να πάρει το δελτίο του μέχρι σήμερα Τρίτη 30 Οκτωβρίου προ τελευταία μέρα των μεταγραφών για μπορεί όταν φύγει να πάει κάπου αλλού.

Ο γενικός αρχηγός ενημέρωσε αμέσως τηλεφωνικά τον πρόεδρο της Αχαίκης και μέλη της διοίκησης και η διοίκηση αποφάσισε να μείνουν εκτός αποστολής και οι δύο από τον αγώνα της Κυριακής. Ανακοινώθηκε στον προπονητή και αυτός συμφώνησε με την εξής μοναδική διαφωνία ότι θα ήθελε να δώσουν τα χέρια να τα βρουν μπροστά στους υπόλοιπους μέσα στα αποδυτήρια και να τελείωνε μέσα στην οικογένεια της ομάδας το επεισόδιο και να ήταν στην διάθεση του για το παιχνίδι που έτσι και αλλιώς είχαμε απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες.

Κανένας από την διοίκηση δεν ανακοίνωσε σε κανένα επίσημα για την απόφαση . Αν έγινε γνωστή η απόφαση θα έγινε από κάποιους ανεπίσημα σε καφενειακες συζητήσεις εκτός ομάδας.

Η Αχαίκη δεν έβγαλε πότε καμιά επίσημη ανακοίνωση οπότε και οι δύο ποδοσφαιριστές της Μικελατος και Σέρμπος έπρεπε στις 1:10 την Κυριακή 28 Οκτωβρίου έπρεπε να είναι στο γήπεδο να παρουσιαστούν όπως έπρεπε στα αποδυτήρια μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Την Κυριακή 1:40 στα αποδυτήρια δεν ήταν ο Σέρμπος ενώ ο Μικελατος ήταν κανονικά στην ώρα του. Ενώ η απόφαση ήταν και οι δύο εκτός ομάδας από την Διοίκηση. ο προπονητής μας φώναξε μέλος της διοίκησης που ήταν υπεύθυνος να ήταν στο γήπεδο και τον ενημέρωσε ότι αν ένας από τους δύο δεν εμφανιστεί σημαίνει ασέβεια και θα πάρει την απόφαση αυτός και θα κοιτάξει το αγωνιστικό καλό της ομάδας μέσα στο γήπεδο . Ο Μικελατος μπήκε στην 18αδα του αγώνα με απόφαση προπονητή και μετά την απουσία του Σέρμπου. Ο κύριος Γαβριλοπουλος μετέφερε στο μέλος της διοίκησης και μπροστά στον βοηθό του Ανδρέα Ρουτζαμανη ότι η πρώτη κίνηση πριν τιμωρηθούν και για να μην τιμωρηθούν θα ήταν να δώσουν τα χέρια και μπούνε όλοι στο γήπεδο ενωμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι όμως η απουσία του Σέρμπου άλλαξε τα πάντα.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια από την πλευρά της διοίκησης που είναι υπεύθυνη σε ένα βαθμό γιατί εκτός τού γενικού αρχηγού δεν ήταν και κάποιο άλλο μέλος εκεί. Συνήθως όμως όσοι ξέρουν από ομάδες αυτά τα επεισόδια λήγουν αμέσως μετά την προπόνηση ανάμεσα τους με τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Που είναι λάθος η διοίκηση τής Αχαϊκής ?

Αποφάσισε και οι δύο εκτός από τον αγώνα της Κυριακής χωρίς να αδικήσει κανένα και πιο πολύ για τους υπόλοιπους αθλητές της.

Έπρεπε και οι δύο να είναι στο γήπεδο στην ώρα τους όπως είχε ανακοίνωση την ώρα προσέλευσης στο γήπεδο ο προπονητής την Παρασκευή μετά το τέλος της προπόνησης?

Είναι σωστό που η διοίκηση δεν έκανε γνωστό επίσημα την τιμωρία από το βράδυ της Παρασκευής δίνοντας έτσι τον χρόνο και την ευκαιρία να τελειώσει το επεισόδιο ανάμεσα στην οικογένεια της ομάδας χωρίς να γίνει θέμα έξω από αυτήν?

Έπραξε σωστά η διοίκηση που δεν έδωσε το επεισόδιο την τιμωρία και τα ονόματα των αθλητών της επίσημα με ανακοίνωση με σκοπό να τους προστατεύσει όλο το Σάββατο Κυριάκο από sites και εφημερίδες?

Αντίθετα η διοίκηση δεν έβγαλε τίποτα προς τα έξω ούτε μετά τον ατυχο αγώνα με την Αναγγεννηση και σεβομενη την απόφαση του Γιώργου Σέρμπου να αποχωρήσει από την ομάδα ετοίμασε το δελτίο του και από χτες είναι στα χέρια του να επιλέξει σε ποια ομάδα θέλει να πάει.

Η Αχαίκη Α.Ε εύχεται καλή τύχη στον Αχαγιωτη Γιώργο Σέρμπο να έχει υγεία και κάθε επιτυχία σε όποια ομάδα καταλήξει.

Τέλος η Αχαίκη έχει απαντήσεις για όλα που δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν γνωστά.
Είναι δύσκολο το τοπικό πρωτάθλημα για μια ομάδα με ιστορία όπως η Αχαίκη.

Κανένας από την διοίκηση δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας , λάθη και παραλείψεις μπορεί να γίνουν η να υπάρχουν όμως δεν είναι με σκοπό να βλάψουν κάποιους από την ομάδα και ειδικά τους αθλητές που έχουν τόσο μεγάλο βάρος στις πλάτες τους.

Αυτή είναι η εικόνα της Αχαίκης με βάση την 18αδα στον αγώνα με την Αναγέννηση:

ΑΧΑΙΚΗ / ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ 0-0

Ενδεκάδα Αχαικης:

1) Αγγελόπουλος 16 χρονών ΑΧΑΓΙΑ
2 ) Παρασκευοπουλος 25 χρονών Ηλεία
3) Πασπαλιαρης 20 χρονών Μεσολόγγι
4) Πετρόπουλος 26 χρονών Αχαγιωτης
5 ) Κατριμπουζας 24 χρονών Αχαγιωτης
12 ) Αθανασοπουλος 28 χρονών Αχαγιωτης
7) Κωστουρος 17 χρονών Αχαγιωτης
8 ) Γεράσιμοπουλος 28 χρονών Αχαγιωτης
9) Φράγκουλιας 22 χρονών Αχαγιωτης
10 ) Ντουβλης 17 χρονών Πατρινος
11) Ανδρεοπουλος 32 χρονών Πατρινος
Αλλαγες:
6) Σαλαμαλικης 22 χρονών Αχαγιωτης
14) Χρυσανθακοπουλος 32 χρονών Αχαγιωτης
16) Μικελατος 30 χρονών Πατρινος.

Δεν αγωνίστηκαν:
Κωστοπουλος 16 χρονών Αχαγιωτης
Γεωργίου 16 χρονών Αχαγιωτης
Καουρης 20 χρονών Αχαγιωτης
Καννελοπουλος 30 χρονών Αχαγιωτης