Τοπικά

Ποιούς είδαμε στον Αστέρα για τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ , Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο ακροατήριο μεταξύ άλλων  διακρίναμε τους βουλευτές του κόμματος Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Νότη Μυταράκη, Κώστα Μαρκόπουλο, τον βουλευτή Αχαΐας του κόμματος Ανδρέα Κατσανιώτη, τους πρώην βουλευτές Θανάση Νταβλούρο και Νατάσσα Ράγιου, τους πολιτευτές Άγγελο Τσιγκρή και Έλενα Κονιδιάρη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννη Μάκκα, ο πρώην βουλευτής Αχαίας των ΑΝΕΛ Γιώργος Νταβρής και πολλά άλλα στελέχη του κόμματος, από διάφορους χώρους.

Στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας, έκανε συχνές αναφορές στην ανάγκη ανανέωσης του κόμματος, ώστε να μπορέσει να κερδίσει στις επικείμενες εκλογές, για τις οποίες προέβλεψε ότι δεν θα αργήσουν. Οι αναφορές αυτές του κ. Τζιτζικώστα, έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από το ακροατήριο το οποίο τον καταχειροκρότησε. Παράλληλα, έδωσε απάντηση στους επικριτές του για το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής, τονίζοντας ότι οι μάχες δίνονται στην κοινωνία και ότι η ΝΔ ηττήθηκε διότι δεν μπόρεσε να πείσει την κοινωνία και όχι γιατί δεν έδωσε μάχες στη Βουλή.

Περιγράφοντας το σχέδιο του για την επόμενη ημέρα της ΝΔ, ο κ. Τζιτζικώστας, σημείωσε ότι το κόμμα απευθύνεται από την από τη Δημοκρατική Δεξιά μέχρι τις παρυφές της Πατριωτικής Αριστεράς και περιέγραψε ένα κόμμα με δημοκρατικές δομές και λειτουργίες, όπου ο πρόεδρος, τα όργανα και οι βουλευτές δίνουν αναφορά στη βάση. Ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, ανέπτυξε στην τοποθέτησή του, το όραμα του για τη ΝΔ στη μετά το Μνημόνιο εποχή και προέβλεψε ότι οι εκλογές δεν θα αργήσουν, αφού τώρα ο κόσμος θα αρχίσει να πληρώνει τον λογαριασμό.

Πέραν των πολιτικών στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπαρμπούνη να τον συνδέει φιλική γνωριμία από την Κωνσταντινούπολημε με τον Απ. Τζίτζικωστα με κοινούς γνωστούς και φίλους.