Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας: Νίκη απέναντι στον Προμηθέα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νίκη για τα Αστέρια απέναντι στον Προμηθέα Πατρών με σκορ 40-67 για την 5η εξ αναβολής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων.

Το παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας, όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα του Προμηθέα. Το αρχικό παιχνίδι είχε αναβληθεί καθώς η ομάδα μίνι του Προμηθέα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, για να συμμετέχει σε διεθνές Τουρνουά.

Στο αγωνιστικό μέρος τα Αστέρια Αχαΐας ξεκίνησαν με καταιγιστικό ρυθμό, τρέχοντας σε όλο το γήπεδο, σκοράροντας εύκολα, ενώ παράλληλα έπαιζαν εκπληκτική άμυνα. Ετσι το ημίωρο του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με μεγάλη διαφορά στο σκορ (15-39). Η αρχή του 3ου Δεκαλέπτου βρήκε “μουδιασμένους” τους παίκτες των Αστεριών, με το παιχνίδι ναι μεν να αρχίζει να ισορροπεί , αλλά με τη διαφορά να παραμένει ψηλά. Στο 4ο Δεκάλεπτο τα Αστέρια Αχαΐας μπήκαν δυνατά, αύξησαν την διαφορά με τοκ να “κλείνει” στο ευρύ 40-67.

Στις κερκίδες είδαμε τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα Ευάγγελο Λιόλιο, όπου παρακολουθούσε τον αγώνα μαζί με τον πρώην Ιατρό της ΚΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Χατζούλη.

Το westcity.gr βρέθηκε στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας και θα ακολουθήσει άρθρο με φωτογραφίες από τον αγώνα