Τοπικά

Ανακοίνωση του Συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team

1. Γιατί να εγγραφώ ως μέλος σε ένα σύλλογο Τριτέκνων
  • – Γιατί θα βοηθήσω στην καλύτερη διεκδίκηση των αιτημάτων μας και θα ανήκω στη μεγάλη οικογένεια των τριτέκνων.
  • – Γιατί η εξομοίωση με τους πολύτεκνους είναι κοντά.
  •    Γιατί θα προστατέψω τη μοριοδότηση των παιδιών μου για διορισμό στο δημόσιο.
  • – Γιατί θέλω να συνεχίσω να παίρνω το επίδομα για κάθε παιδί.
  • – Γιατί θα μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων.
  • – Γιατί θα έχω εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκές γραμμές, έως και 50%, όπως στις Μινωικές, ΑΝΕΚ, ΝΕΛ, SUPERFAST, Ιπτάμενα δελφίνια, κ.ά.
  • – Γιατί θα έχω εκπτώσεις σε πολλά υπεραστικά ΚΤΕΛ.
  • – Γιατί θα έχω εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα και μεγάλες αλυσίδες, σε όλη την Ελλάδα.
  • – Γιατί θα πάρω «Κάρτα Πολιτισμού» και θα έχω δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους.
  • – Γιατί θα διεκδικώ πιο οργανωμένα μειώσεις από τους δήμους στα Δημοτικά τέλη.
  • – Γιατί οι σύλλογοι στηρίζουν την τρίτεκνη οικογένεια.
  • – Γιατί η Ομοσπονδία (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) παρεμβαίνει σε κάθε θέμα που απασχολεί τους τρίτεκνους
  1. Εκλογές Συλλόγου

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 από τις 8 πμ έως τις 2.30 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, στην Κάτω Αχαΐα, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη των μελών σε:

Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, Εκπρόσωπο στην Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας). Υποψηφιότητες θα κατατίθενται στο Δ.Σ. κάθε Τρίτη απόγευμα 6.30-8.30 μμ στη δημοτική βιβλιοθήκη.

1. Εκδρομή συλλόγου

Ο σύλλογος διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Ακρόπολης και παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης “Σμύρνη μου αγαπημένη” στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Πρόκειται για μια παράσταση που ον περασμένο χειμώνα 120.000 και πλέον θεατές κατέκλυσαν το «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», για να παρακολουθήσουν το έργο το οποίο επάξια κέρδισε τον χαρακτηρισμό: «παράσταση της χρονιάς» για το 2014. Είναι ένα έργο που ζωντανεύει την ιστορική μνήμη και προσφέρει συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία. Βασίζεται σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κείμενο και με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών οι θεατές μεταφέρονται στη ζωή της κοσμοπολίτισσας Σμύρνης, της Σμύρνης του ξεριζωμού και της ξενιτιάς. Το συνολικό κόστος είναι 30€ ανά άτομο και περιλαμβάνει τη μεταφορά (λεωφορείο) και την παράσταση. Το εισιτήριο για το αρχαιολογικό μουσείο είναι έξτρα (με την ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ η είσοδος για όλα τα κρατικά μουσεία είναι ελεύθερη)