Αθλητισμός

«Βασίλισσα» και στα Σαγεϊκα η Αχαϊκή!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ-ΑΧΑΪΚΗ 1-4

Μια ακόμα μεγάλη νίκη προσέθεσε στο δυναμικό της η Αχαϊκή και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγοριίας. Έτσι , σήμερα κέρδισε ένα ακόμα θεωρητικά ντέρμπι αφού μετά την Θύελλα υπέταξε και τον Εθνικό, μέσα μάλιστα στα Σαγεϊκα. Σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε και κυρίως λόγω του δυνατού αέρα αλλά η Αχαϊκή έδειξε την ανωτερότητα της παίρνοντας την νίκη.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 7 με πλασέ ο Λιάκος. Το 1-1 έγινε γρήγορα στο 16′ με σουτ μέσα από περιοχή με τον Ν. Πυρρή.

Στην επανάληψη η Αχαϊκή είχε γκολ από τα αποδυτήρια και στο 47′ με σουτ ο Α. Μαντάς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους πρωτοπόρους 1-2.

Στο 54′ με μακρινό σουτ ο Αγγελόπουλος έκανε το 3-1 και στο 60′ με κοντινή προβολή ο Κωστής έγραψε το τελικό 4-1.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 45’ φάουλ Ντάζος, 40’ Αγγελλόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν. Σαλαμαλίκης): Κανελλόπουλος, Καρκούλιας, Γκοτσούλιας, Μπεκίρης, Αυγερινός, Λιακόπουλος (65’ Δρακόπουλος), Χρυσανθόπουλος (70’ Γκιώνης), Φωκάς, Μπίσα, Διακάτος Σ. Θ. (65’ Σαλαμαλίκης), Πυρρής.

ΑΧΑΪΚΗ (Φ. Σχοινάς): Δρόσος, Ντάζος, Λιβάνης (55’ Βαβάτσικος), Πετρόπουλος, Τσόλόπουλος (65’ Κανελλόπουλος), Σαμίκος, Κωστής, Σουρανής, Λιάκος (46’ Α. Μαντάς), Αγγελόπουλος, Αποσκίτης.