Τοπικά

Ομιλία Μεϊμαράκη στην Πάτρα (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

“Μοίρασε τα ψέματα της Πάτρας” , είπε με νόημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος σε δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οποίες δεν τήρησε όταν το κόμμα του έγινε κυβέρνηση.

«Έγινε έστω και ένα από αυτά που έλεγε; Κατέληξε στα εντελώς αντίθετα: δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, δεν προστάτευσε τις τραπεζικές συναλλαγές, αύξησε του φόρους, έσκισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έφερε νέο μνημόνιο.

Δεν κατάλαβε ότι έφερε μελαγχολία σε όλους τους Έλληνες, από πού έως πού πιστεύει ότι η μελαγχολία είναι αριστερή ή δεξιά;», πρόσθεσε.

“Ζητώ οι πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν την πολιτική Τσιπρα-Καμμενου και τι δεσμευόταν στην Πάτρα για ΕΝΦΙΑ, χρεη, “και όλα όσα υποσχόταν απο αυτη την πόλη και τι τελικά έκανε. Δεν προστάτευσε τις τραπεζικές συναλλαγές, αντίθετα έκλεισε τις τράπεζες, έφθσαν τη χώρα στα πρόθυρα του grexit.
Ο Τσιπρας μιλησε για αγανακτηση των πολιτων που εκφραστηκε στις εκλογες του Γεναρη τωρα τι θα πρεπει να εκφρασουν οι πολιτες. Ειμαι σιγουρος οτι οι πολιτες την κυριακη των εκλογων θα αποφασισουν και θα ψηφισουν οπως πρεπει”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σήμερα περιόδευσε στην Αιτωλοακαρνανία. Ο κ Μεϊμαράκης αναγνώρισε ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό, αναρωτήθηκε αν αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν, όπως είπε, αυτό μας κόστισε 90 δισ. ευρώ.

Δείτε φώτο από το κατάμεστο γήπεδο της ΕΑΠ

MEIMARAKIS-OMILIA-PATRA-2