Τι χρειαζόμαστε:
2 χταπόδια μικρά
ψωμί
αλευρι
αλάτι
πιπέρι
κρεμμύδι
σκόρδο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με θαλασσινά
Μέθοδος: Τηγανιού
Διατροφή: Πλούσια σε ενέργεια
Κουζίνα: Νησιά Αιγαίου , Ελληνική
Περιέχει: Χταπόδι , Σκόρδο
Νηστίσιμα: Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ
Φτιάχνει: 20 κομμάτια περίπου
Πώς το κάνουμε:
Κάνουμε τα χταπόδια κιμά, μουλιάζουμε το ψωμί και τα αφείνουμε να σουρώσουν καλα.
Σε ένα μπώλ ρίχνουμε όλα τα υλίκα μαζι και ζυμώνουμε όλα τα υλικα.
Στο τέλος προσθέτουμε το αλέυρι και αφού γίνει μία σφικτή ζύμη πλάθουμε τους κεφτέδες και τηγανίζουμε σε καφτό λάδι.
Αλάτι θα βάλετε ελάχιστο και αλευρι οσο πάρει.