Τοπικά

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ στην Κάτω Αχαΐα (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στα πλαίσια των επαφών της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κλιμάκιο απαρτιζόμενο από τους πολιτευτές Άγγελο Τσιγκρη και Κοντοδήμο Γρηγόρη, καθώς και από τα μέλη της εκλογικής επιτροπής Καρβέλη Γιάννη, Δημόπουλο Ευστάθιο και Τόγια Κώστα, επισκέφθηκαν σήμερα την Κάτω Αχαΐα, συζήτησαν με την τοπική επιτροπή, τα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής και άλλους παράγοντες, οργανωτικά ζητήματα, όπως χώρος στέγασης εκλογικού κέντρου, εκλογικοί αντιπρόσωποι και κινητοποίηση για την επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Πάτρα την Δευτέρα 31/08/2015.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΔΥΜΗ», παρευρέθηκαν ο τέως Δήμαρχος Δύμης Διον. Γκοτσούλιας, ο αντιδήμαρχος Αθαν. Ραυτακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καμπέρος Ηλίας και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, αντάλλαξαν απόψεις για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η Νέα Δημοκρατία το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, αλλά και το πρόγραμμα το οποίο απαιτείται να υπάρξει για την επίλυση συγκεκριμένων και χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Την επόμενη εβδομάδα, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση των στελεχών της περιοχής, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση των οργανωτικών θεμάτων που αναφέρθησαν ποιο πάνω (πρόγραμμα, εκλογικό κέντρο, κλπ) και θα υπάρξουν επαφές με τον υπεύθυνο του κόμματος για το Νομό Αχαΐας, τέως υπουργό Κων/νο Χατζηδάκη.

ND-NODE-AXAIAS-AXAGIA-1