Αθλητισμός

Αποτελέσματα και δυνατές συμμετοχές στο 4ο Τουρνουά Beach volley Παραλίας Κάτω Αλισσού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Beach Volley, που συνδιοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού και τα “Αστέρια Αχαΐας” 

Αγωνίστηκαν 36 ομάδες, με τους συμμετέχοντες να έρχονται από Πάτρα, Αίγιο, Ναύπακτο, Αμαλιάδα και φυσικά από την Δυτική Αχαΐα, με τη διήμερη διάρκεια του τουρνουά να αποδεικνύεται μικρή και τους αγώνες ολοκληρώνονταν μέχρι αργά το βράδυ.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος γνωστοί αθλητές της Δυτικής Ελλάδας, όπως Ντούζας, Πετρόπουλος, Κωστόπουλος, Κρίκης, Μαρκουϊζος, Γαλάνης, Αβράμης, Αγγελλόπουλος, Καραχάλιος, Παυλόπουλος, Λαζανάς, Λέκκας, Μαλόπουλος, Ασημακόπουλος, Αρβανιτόπουλος , Παναγιώτου , Μαλόπουλος, Στεργιόπουλος, ενώ συμμετείχαν και οι Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης, αθλητές που έχουν αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ομάδος Βόλεϋ. 

Σημαντικές οι παρουσίες και στο γυναικείο , όπου πήραν μέρος οι γνωστές από την ομάδα των Αστεριών Αχαΐας, Λάτσι Ε. , Λάτσι Δ. , Βασιλόγιαννη, Τσάμη, Κατσιδήμα, Αλατζά, άλλα και οι Ζερδεβά, Κοντραφούρη, Παπαλάμπρου, Μανωλοπούλου, Κόκκαλη , Λάτση , Αντερριώτη, Παπαγιαννοπούλου, Αλατζα, Μητροπούλου.

Οι νικητές !!! 

Κατηγορία 3×3

Επικές μάχες έδωσαν οι Καραχάλιος, Κωνσταντακόπουλος, Τσάμη που κατάφεραν να κερδίσουν στον τελικό, τους Βασιλείου , Σωτηρίου, Κουνέλη, με τα set να πηγαίνουν πόντο πόντο !!!

Κατηγορία γυναικών

Οι Κοντραφούρη, Ζερδεβά νίκησαν άνετα τις Μανωλοπούλου, Παπαλάμπρου, οι οποίες είχαν εμφανή σημάδια κούρασης, καθώς χρειάστηκε να δώσουν παραπάνω παιχνίδι για να φτάσουν στον τελικό.

Κατηγορία Ανδρών

Οι Λαζανάς, Παυλόπουλος νίκησαν τους Γεωργιόπουλο, Μακρυγιάννη στο tie brake , με εντυπωσιακά άλματα και block από τις δύο ομάδες

Μετά τις απονομές και τις βραβεύσεις, ακολούθησε beach party με μεζέδες και ποτά, προσφορά του Συλλόγου.

Ο σύλλογός Παραλίας Κάτω Αλισσού σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

Σύλλογός μας έχει σαν στόχο την διοργάνωση και άλλων επιτυχημένων εκδηλώσεων, που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στο χωριό μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς αποτελεί ζωντανό της κύτταρο.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας dytikanea.gr, westcity.gr, tempo24.gr, flashstar.gr., τους χορηγούς “Ta ψητά του Ringo” , “Καύσιμα Πελοποννήσου ΑΕ” , Υαλοπίνακες Π.Ν Γουλιάμης και τους χορηγούς των δώρων ” Ανθολόγιο bistrot bar” , ” Zirgon Αμαξάς Νίκος” , Είδη Δώρων Regalo – Γκοτσούλιας Βασίλειος”

Θα ακολουθήσει και νέο άρθρο με το δεύτερο μέρος των φωτογραφιών από το τουρνουά