Ρίχνετε τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού σε μια κανάτα και ανακατεύετε ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτετε το κρασί, τη λεμονάδα, το τζίν και τη βότκα.
Κόβετε το λεμόνι, το πορτοκάλι και το λάιμ.
Τα ρίχνετε στην κανάτα και προσθέτετε παγάκια.
Ανακατεύετε καλά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγη μου την εδωσε μια ξεναγός στο λεωφορειάκι της Μαδρίτης…..να ‘σαι καλα Isabel! εγω βάζω και λίγο κομμένο μηλαράκι!!!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγη μου την εδωσε μια ξεναγός στο λεωφορειάκι της Μαδρίτης…..να ‘σαι καλα Isabel! εγω βάζω και λίγο κομμένο μηλαράκι!!!!!!