Αθλητισμός

Ξεκίνησε με Τσάμη και Λαμπρόπουλο το «Promitheas International Basketball Camp 2015»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Ξεκίνησε στην Πάτρα το «Promitheas International Basketball Camp 2015» που διοργανώνει ο Προμηθέας για δεύτερη φορά στην ιστορία του, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ Nesodden Idrettsforening της Νορβηγίας, για παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών από 27-31 Ιουλίου.
Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος για νέα παιδιά, είναι η εκμάθηση και η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας, ο ευγενής συναγωνισμός, η έννοια της συνεργασίας και η δημιουργία νέας φιλίας, μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.
Κατά διάρκεια του καμπ θα συμμετάσχουν γνωστοί προπονητές και αθλητές του χώρου, για να μοιραστούν με τους μικρούς συμμετέχοντες τις γνώσεις και εμπειρίες που έχουν αποκτήσει από τον χώρο του μπάσκετ. Η αρχή έγινε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Προμηθέα Αγγελο Τσάμη, που είχε την ευκαιρία να διδάξει στους νέους μπασκετμπολίστες τα «μυστικά» του αθλήματος, ενώ η συνέχεια δόθηκε με τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ισπανία στην ACB Λίγκα με την Canarias B.C.
Την γενική εποπτεία του camp έχει ο Θανάσης Σουφλιάς, με συνεργάτες όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομών του Προμηθέα.