Αθλητισμός

Beach Hoops 2015 (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Κυριακή 12/07 ολοκληρώθηκε το Beach Hoops 2015!

H αρχή έγινε ο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου στο SAO Beach Bar όπου την πρώτη μέρα έγινε για πρώτη φορά η Free Practice Day για να μπορέσουν οι αθλητές/τριες να εξοικειωθούν εκ νέου με τον αγωνιστικό χώρο και με τις μπασκέτες. Η Κυριακή 05/07 ήταν η πρώτη μέρα αγώνων, με τα κορίτσια να ξεκινούν μια πολύ όμορφη διοργάνωση με τρομερό ανταγωνισμό. Νικήτριες των κορασιδων Τσιακμά Δ., Κομματά Π. και Μιχαηλίδου Ε. της ομάδας Swagers αφού κέρδισαν στον τελικό με 8 – 5 τις Dunkers των Παπαδοπούλου Σ., Μιαχαηλίδου Κ. και Μιχαλοπούλου Μ. MVP των κορασιδων ήταν η Μιχαηλίδου Ε. Νικήτριες των Γυναικών Λαγοπάτη Β., Τσαντά Α. και Σερέτη Σ. της ομάδας Τρεις και ο Κούκος αφού κέρδισαν στον τελικό με 20 – 12 τα Σιγανά Ποταμάκια των Μοδέ Μ., Μοδέ Β. και Αργυροπούλου Α. MVP των Γυναικών Σερέτη Σ. Νικήτρια του Shot Challenge η Μιχαλοπούλου Μ.

Την σκυτάλη πήρε το τουρνουά ανδρών το Σάββατο 12 Ιουλίου οπού στην πρώτη φάση οι ομάδα των Μπέμπιδων με τους Σοφιανος Ι., Ζάννης Α., Σέρμπος Ι. κατάφεραν και πήραν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. Την Κυριακή έγιναν τόσο συναρπαστικά παιχνίδια που ακόμα και οι διοργανωτές του Beach Hoops είχαν να λένε πως η φετινή διοργάνωση ήταν αυτή με τα περισσότερα παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού. Μετά από μια επίπονη μέρα, στον τελικό έφτασαν οι ομάδες «Αλκοολικός Αστέρας» των τρομερών παιδιών του πατρινού μπάκετ Αγγελόπουλου, Σταμόπουλου, Καλλού με τους «Δεύτερους» των Κάλη, Βουρνά, Σκόνδρα να κερδίζουν οριακά με 36 – 35 αλλά άξια και με τον ασταμάτητο Κάλη να κερδίζει και το βραβείο του MVP! Στο Shot Challenge αναδείχθηκε νικητής για άλλη μια χρονιά ο φετινός πρώτος σκόρερ στην Γ Εθνική Γιάννης Μανδαλάκης. Συνολικά στη φετινή διοργάνωση αγωνίστηκαν 64 αθλητές και αθλήτριες και δημιούργησαν μια πολύ καλή βάση για το μέλλον του αθλήματος.

Ο διοργανωτή Σπύρος Κρίθης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το προσωπικό του SAO Beach Bar για την υποστήριξη στη διοργάνωση και τον ιδιοκτήτη του Παναγιώτη Τσουνόπουλο γιατί χωρίς αυτόν δε θα ήταν δυνατή η διοργάνωση ενός τέτοιου event, τα σωματεία Αχαγιά 82, ΑΟ Δύμης και Αστέρια Αχαΐας.

Βοήθεια τις ημέρες της διοργάνωσης προσέφεραν ο φυσικοθεραπευτής Γρηγόρης Κοντοδήμος που είχε και την επιμέλεια του σπικάζ των αγώνων, η προπονήτρια μπάσκετ Ράνια Γκοτσοπούλου, ο προπονητής Γεράσιμος Τζάκης που απέδειξε πόσο καλά γνωρίζει τα μυστικά του μπάσκετ και στο οργανωτικό πόστο, τον αθλητή μπάσκετ με καρότσι της ομάδας ΑμεΑ Ηφαίστου Πατρών Μείνω Σταμάτη και την Φωτεινή Φοή που αποτέλεσαν την ψυχή του τουρνουά με την άρτια γραμματειακή υποστήριξη.

Το westcity.gr βρέθηκε στο SAO beach Bar και κάλυψε το μοναδικό αυτό γεγονός

beach-hoops-2015-27