Αθλητισμός

Απάντηση του Γιάννη Παναγιωταρόπουλου στο ΔΣ της Δόξας Ν. Μανωλάδας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο γυμναστής της Δόξας Νέας Μανωλάδας , Γιάννης Παναγιωταρόπουλος, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Λυπάμαι που βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να απαντήσω στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ της Δόξας Ν. Μανωλάδας καθώς εκθέτει την ίδια, αφού στις 18/07/2015 ανακοίνωσε μέσω αθλητικών σελίδων στο διαδίκτυο, ότι η ομάδα αδυνατεί να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, όπως ανακοινώθηκε και σε μένα προσωπικά από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κυριαζή ότι είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ με άλλα σωματεία. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να μάθει και ο κόσμος τι πραγματικά έχει συμβεί. Πράγματι πήρα μια προκαταβολή από τον κ. Κυριαζή στα τέλη Ιουνίου ως επισφράγιση της συμφωνίας μας και φυσικά αφαιρώντας μου το δικαίωμα να διαπραγματευτώ με οποιοδήποτε άλλο σωματείο. Επίσης με την δέσμευση αυτή αναγκάστηκα να παραιτηθώ από κατοχυρωμένη θέση γυμναστή σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ κοινωφελούς εργασίας διάρκειας 5 μηνών στο Δήμο Πατρέων, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις της  Γ΄Εθνικής για όσους γνωρίζουν από προετοιμασίες, περιλαμβάνουν και αρκετές πρωινές προπονήσεις που δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με το εν λόγω πρόγραμμα. Ως εκ τούτου μετά την αποδέσμευση μου η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κυριαζη, εγώ έπρεπε να βρω αλλού αθλητική στέγη καθ΄ότι συντηρώ την οικογένεια μου επί τον πλείστον από το ποδόσφαιρο. Η Δόξα Νέας Μανωλάδας με κάλεσε σε δεύτερη συνάντηση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας όπως και πήγα σε αυτήν. Η όλη αυτή ανασφάλεια που διακατείχε το Δ.Σ για το αν θα συμμετείχε η ομάδα ή όχι στο νέο πρωτάθλημα, με ανάγκασε να ζητήσω εξασφαλίσεις για τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει να πάρω ως το τέλος της σεζόν και φυσικά δεν μου εδόθησαν με αποτέλεσμα να σταματήσουν εκεί οι συζητήσεις μας.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το λόγο που η Διοίκηση αξιώνει να επιστρέψω πίσω τα χρήματα που πήρα , όταν για χάρη της και σύμφωνα με την συμφωνία που είχαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή θυσίασα το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Τα χρήματα και τα ένσημα του προγράμματος κύριοι της Δόξας ποιος θα μου τα δώσει πίσω;…και εν τέλει στην πορεία μου στον χώρο του αθλητισμού από το 1990 έχω μάθει να είμαι τίμιος και εργατικός και να μου συμπεριφέρονται ως επιστήμων γυμναστής.”

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΣ της Δόξας Νέας Μανωλάδας 

«Το Δ.Σ. της Δόξας Μανωλάδας ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της ομάδας μας με τον γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλο. Μετά το τέλος της προηγούμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς έγινε μια πρώτη επαφή και ήρθαμε κοντά σε συμφωνία και για τη νέα σεζόν, κάτι που έγινε πράξη πριν περίπου ένα μήνα. Με την όλη οικονομική κατάσταση της χώρας ο σχεδιασμός της ομάδας πήγε αρκετά πίσω αφού πρώτα θέλαμε να είμαστε σίγουροι για το αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας. Ο κ. Παναγιωταρόπουλος αφού έλαβε το 15% της συνολικής αμοιβής του ως προκαταβολή στα τέλη Ιουνίου, θεώρησε σωστό λόγο της καθυστέρησης σχεδιασμού από εμάς, να συμφωνήσει με άλλη ομάδα και να αρνηθεί να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε λέγοντας ότι ήταν και λίγα ως εγγύηση, αντί να μας τα επιστρέψει ως όφειλε. Θεωρούμε αντιεπαγγελματική αυτή τη συμπεριφορά του και σίγουρα δεν τον τιμά κάτι τέτοιο ούτε ως άνθρωπο ούτε ως επαγγελματία. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια…»!