Τοπικά

Τριανταφυλλόπουλος για το Δημοψήφισμα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αφορμή τη διεξαγωγή του αιφνίδιου Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, ο Πολιτευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, απέστειλε στα Μ.Μ.Ε την παρακάτω γραπτή δήλωση:
“Η Ελληνική Κυβέρνηση,αφού δεν κατάφερε να υλοποιήσει τα επαναστατικά – αριστερίστικα προεκλογικά της σχέδια,επιχειρεί τώρα να κρατηθεί…πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού, που στην πλειοψηφία του την εξέλεξε!
Το αν ο ίδιος αυτός λαός θα την διασώσει, παρά την σύντομη χρονικά μετεκλογική του αποτυχία, ας το αποφασίσει με συνυπευθυνότητα.
Δυστυχώς, αυτόν τον ταλαιπωρημένο και φτωχότερο λαό – τα τελευταία πέντε χρόνια, η ελπιδοφόρα συγκυβέρνηση τον βάζει σε περιπέτειες επικίνδυνες και με ακόμα πιο πολλά θύματα από εκείνα των μνημονίων!

Προσωπικά, παρακολουθώ – όπως κι ολόκληρη η κοινωνία άλλωστε – τις μετεκλογικές εξελίξεις με σχετική…πολιτική σιωπή κι όχι τυχαία!
Τώρα, επιμένοντας σ’ αυτήν την πολιτική στάση, καλώ τους πολίτες της Αχαΐας ν’ αφήσουν στην άκρη, ιδεολογικές παρακαταθήκες και εμμονές, στηρίζοντας μ’ όλη τους τη δύναμη…την επιστροφή στη σταθερότητα, με συνεχή βελτίωση άδικων κι επίπονων κοινωνικά πολιτικών των προηγούμενων Κυβερνήσεων – παθητικά ή εξ’ ανάγκης – δίχως πειραματισμούς μιας χώρας, που μη παράγοντας τις τελευταίες δεκαετίες, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει ανάγκη την Ευρώπη και τους δανειστές λαούς της.
Πολιτικοί παλικαρισμοί και πατριωτικές -δήθεν- κορώνες δεν βοηθούν.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως…από το σημερινό περιβάλλον των ολίγων και των δύσκολων συνθηκών της καθημερινότητάς μας, υπάρχουν και τα πολύ χειρότερα, που όχι μόνο απευχόμαστε αλλά οφείλουμε εμπράκτως να παρεμποδίσουμε…εντός αλλά κι εκτός της “επαναληπτικής” κατ’ ουσίαν κάλπης!.