Αθλητισμός

Σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο τομέας Παιδείας  και η  Ένωση Γονέων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας διοργάνωσαν σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,  τη Δευτέρα 08/06/2015 το οποίο και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κ.Αχαΐας.

Συμμετείχαν περίπου διακόσιοι (200) μαθητές από οκτώ (8) Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, οι οποίοι διασκέδασαν, έπαιξαν και έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Στο τέλος, τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από τον βοηθό Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Ξενοφώντα Μπαχρά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ. Βασίλειο Καρβουνιάρη.

Σ’ένα σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ξ. Μπαχράς ενθάρρυνε  τους μικρούς μαθητές να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό και δεσμεύτηκε ότι τη νέα σχολική σεζόν 2015-2016, θα υπάρξει από κοινού συνδιοργάνωση με την Ένωση Γονέων του Δήμου μας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν.Αχαΐας, ώστε ξεχωριστά από τα τουρνουά που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, να γίνουν τρία σχολικά τουρνουά, τα Χριστούγεννα τουρνουά μπάσκετ, το Πάσχα τουρνουά ποδοσφαίρου και στο τέλος της χρονιάς τουρνουά στίβου.      Τέλος ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές να έχουν υγεία και  ένα καλό καλοκαίρι, επισημαίνοντας  ότι η όλη διοργάνωση απέδειξε για μια φορά ακόμα, ότι ο σχολικός αθλητισμός είναι μια ιδιαίτερης σημασίας κοινωνική διαδικασία που συμβάλλει στην καλή διαπαιδαγώγηση των μαθητών!