Like

Πότε οι άντρες χάνουν τις «αντοχές» τους στο σεξ;

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή του κάθε άντρα που χάνει τη διάρκεια αλλά και την αντοχή του στο σεξ. Δεν φταίει πάντα η κακιά στιγμή, αλλά και άλλοι λόγοι.

Πουθενά χωρίς αυτό: Έρευνα που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση «Central European Journal of Urology» έδειξε ότι όσοι άντρες έχουν την κακή συνήθεια να μεταφέρουν στις τσέπες τους το κινητό σχεδόν όλη την ημέρα έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία καθώς ενοχοποιείται η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν.

Τα χρόνια που περνούν: Τα χρόνια δεν αφήνουν μόνο τα ίχνη τους στο πρόσωπο και στο δέρμα αλλά και στη στύση. Με την πάροδο του χρόνου οι μύες, τα νεύρα και το κυκλοφορικό σύστημα υπολειτουργούν.

Μήπως φταίει η πίεση: Ορισμένα φάρμακα που μπορείτε να λαμβάνετε, όπως για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, είναι δυνατόν να μειώσουν τη λίμπιντο.

Παραπανίσια κιλά: Επιστημονικές έρευνες έχουν τεκμηριώσει ότι όσοι είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι έχουν 30-90% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία.

Ένα ποτηράκι ακόμη: Το αλκοόλ μπορεί να ρίξει τις επιδόσεις.

Το κάπνισμα: Η βλαβερή αυτή συνήθεια αυξάνει τον κίνδυνο της στυτικής δυσλειτουργίας κατά 50%, καθώς η νικοτίνη εμποδίζει την καλή ροή του αίματος.

Φταίει ο προστάτης: Όπως επισημαίνουν οι ουρολόγοι, ο προστάτης μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στο σεξ.