Αθλητισμός

Επιτυχημένη η season για τα Αστέρια Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη season για τo τμημα μπάσκετ των Ακαδημιών  Αστέρια Αχαΐας. 

Βέβαια η αθλητική δράση δεν σταματάει εδώ, καθώς τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα απο μία σειρά εκδηλώσεων και φυσικά μέσα σ αυτές θα είναι και το παραδοσιακό μεγάλο event του ALL STAR GAME !

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ : 

Το είχαμε γράψει μέσα από την σελίδα μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. ότι αυτή η χρονιά ”Θα φανεί στο χειροκρότημα” και έτσι έγινε.

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τους ”μπέμπηδες” των Αστεριών έλαβε τέλος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχναιίκων όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 61-49 σε ένα παιχνίδι που είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Στην μεν ομάδα των Βραχναιίκων έμεινε η πικρία που δεν κατάφερε να προβιβαστούν στην Γ1 και στη δε ομάδα των Αστεριών συγκίνηση για ένα όνειρο 4 ετών να ολοκληρώνεται όπως το είχαμε φανταστεί!!!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους αθλητές, παράγοντες και προπονητές αγκαλιασμένους το γήπεδο σε ένα stand up να χειροκροτεί το μέλλον και το παρών του τοπικού μπάσκετ. Εικόνες (όπως είπε και ο κ. Τρασάνης ”ίσως οι καλύτερες φωτογραφίες που έχει αποθανατίσει”) που πραγματικά προάγουν το ευ αγωνίζεσθε που έχει ανάγκη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς, τους αθλητές που ακολούθησαν το πρόγραμμα των Αστεριών, τους προπονητές, Χρήστο Σαράντη, Δημήτρη Μπαρμπούνη, Χρήστο Χρηστάκο, από τον Σεπτέμβριο του 2014 τρέξαμε μαζί σε όλα τα γήπεδα της Αχαΐας – Ηλείας από το παιδικό α’ φάση, β΄φάση (final 8) μέχρι και το ανδρικό και ζήσαμε χαρές και λύπες, ήττες και νίκες. Ένα μεγάλο μπράβο στην γειτονική ομάδα του Διαγόρα Βραχνείκων για την αθλητική παιδεία που έχουν στο πρώτο παιχνίδι έμειναν στο κέντρο του γηπέδου και χειροκρότησαν τους 15χρονους αθλητές μας σαν τους μοναδικούς πρωταγωνιστές και στο δεύτερο παιχνίδι αγκάλιασαν αυτά τα παιδιά σαν να ήταν συμπαίκτες τους. Στο γήπεδο και ο Άγγελος Τσάμης ο οποίος συγκινημένος ανάφερε στα παιδιά ότι φέτος τελείωσε για αυτά το πείραμα και από αύριο κιόλας ξεκινάει το μπάσκετ για αυτούς.

Μπάσκετ σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας προσφέρεις…..

ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

..δείξε σεβασμό σε όλους…..
…….μη φοβάσαι κανέναν…….