Τοπικά

Επίσκεψη Δένδια στην Πάτρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φιλική συνάντηση το Σάββατο μεσημέρι στο Ρίο, ο τ.Υπουργός της Ν.Δ Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο του Διεθνούς Συνεδρίου για την Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα.

Στο κάλεσμά του για εσωκομματική συζήτηση ανταποκρίθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Μάκκας, ο τέως βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος και ο Πολιτευτές της Αχαΐας Έφη Γιαννιά, Γρηγόρης Κοντοδήμος και Ανδρέας Βαρνακιώτης, ενώ δεν παρέστησαν ο Βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης και οι υπόλοιποι πολιτευτές της Ν.Δ.

Στην κουβέντα επανέλαβε πως “οι απόψεις τους είναι γνωστές”, υπενθυμίζοντας ότι πριν τις εκλογές είχε εκδηλώσει την αντίρρησή του  για την επικοινωνιακή τακτική του Προέδρου και του Γραμματέα της ΝΔ, βασισμένη στην “κινδυνολογία”.

Ο κ. Δένδιας είδε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρο της Διαχειριστικής Πλάτωνα Μαρλαφέκα μαζί με τον ειδικό σύμβουλο του Επιμελητηρίου Αθανάσιο Κούστα, καθώς και τον  Παναναγιώτη Χελά από τον κατασκευαστικό κάδο και τον τ.Δ/ντή του ΟΑΕΔ Γ.Καρβέλη.

Τέλος εκτίμησε στους συνομιλητές του ότι θα υπάρξει μεν συμφωνία με τους Εταίρους, αλλά η Κυβέρνηση έχει χάσει πολύτιμο χρόνο. “Από την συμφωνία θα εξαρτηθούν και οι εσωκομματικές εξελίξεις στη Ν.Δ”κατέληξε.